Περιμένει επιστροφές…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εξετάσεις για Μπούρμπο και Τζανακάκη

Ο ΑΡΗΣ μπαίνει από σήμερα σε ρυθμούς πρωταθλήματος και ο Δημήτρης Σπανός περιμένει να δει τα… εργαλεία που θα έχει για να δουλέψει.

Τις τελευταίες ημέρες η ομάδα μοιάζει περισσότερο με… νοσοκομείο. Κάτι που ο τεχνικός του ΑΡΗ ελπίζει να αλλάξει από αυτή την εβδομάδα, ειδικά αν ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα μέσα στο Σαββατοκύριακο. 

Νίκιτς και Σόουζα μπήκαν τις προηγούμενες ημέρες στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και από σήμερα αναμένεται να ανεβάσουν κι άλλο ρυθμούς εν όψει πρεμιέρας. 

Οσον αφορά τους Μπαργκάν, Κάσσο, Στεφάνοβιτς και Αναγνωστόπουλο, αν όχι σήμερα μέσα στις επόμενες θα μπουν και αυτπί στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Οσον αφορά βέβαια την περίπτωση του 23χρονου τερματοφύλακα, ίσως και να μην ρισκάρει με την άμεση επάνοδο του σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, μέχρι να σιγουρευτούν στον ΑΡΗ ότι είναι 100% έτοιμος. 

Εντος της ημέρας Μπούρμπος και Τζανακάκης, οι οποίοι αποχώρησαν προληπτικά από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, θα υποβληθούν σε μαγνητική προκειμένου να υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση τους, αν και δεν εκφράζεται κάποια ανησυχία από το ιατρικό τιμ. 

Καπνίδης και Βαλεριανός ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς, με την επιστροφή τους να υπολογίζεται προς τα τέλη Οκτώβρη. Οσον αφορά τον Ανάκογλου, θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική ώστε να διαπιστωθεί η πρόοδος της αποθεραπείας του, με την επιστροφή του να υπολογίζεται ότι θα γίνει σε περίπου έναν μήνα.

Προτεινόμενα Άρθρα