Επιστροφή… εξπρές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο χέρι του παίκτη να προλάβει τον αγώνα της επόμενης Τετάρτης

Ο Γιώργος Βαλεριάνος στάθηκε άτυχος στις αρχές του μήνα, με τη θλάση β’β αθμού που υπέστη στην προπόνηση της 4ης Οκτωβρίου. 

Οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ έκαναν λόγο για επιστροφή του 25χρονου μπακ σε διάστημα ενός μήνα. Δηλαδή προς τα τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοεμβρίου. Ο παίκτης όμως “φρόντισε” να διαψεύσει τους πάντες. 

Με την ενσωμάτωση του από χθες στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, ο Βαλεριάνος ολοκλήρωσε μία επιστροφή… εξπρές. Και αυτό σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων και όχι τεσσάρων όπως αρχικά προέβλεπαν οι άνθρωποι της ομάδας. 

Ο αμυντικός του ΑΡΗ δούλεψε σκληρά όλο αυτό το διάστημα και με απόλυτο επαγγελματισμό, δίνοντας στον Δημήτρη Σπανό ακόμη έναν λόγο να χαμογελάει και παράλληλα θέτει υποψηφιότητα για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. 

Από σήμερα ο Βαλεριάνος έχει μπροστά του έξι “γεμάτες” ημέρες για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να προλάβει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τους “κυανέρυθρους”. Και αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, είναι ένα σενάριο που φαντάζει αρκετά πιθανό.

Προτεινόμενα Άρθρα