"Θηρία στο κλουβί" οι παίκτες του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου, καθώς μετράνε κάτι περισσότερο από μήνα χωρίς επίσημο ματς.

Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού προετοιμάζονται για το ματς της Τετάρτης με τον Πανιώνιο και ανυπομονούν να πατήσουν το χορτάρι του “Κλεάνθης Βικελίδης” σε επίσημο παιχνίδι. Μέχρι στιγμής, οι κίτρινοι έχουν δώσει μόλις ένα επίσημο ματς, απέναντι στον Παναιγιάλειο (και αυτό για το Κύπελλο), αλλά αυτό μοιάζει, και είναι, πολύ μακρινό, καθώς έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου. Στα φιλικά που δόθηκαν αυτό το διάστημα ναι μεν η ομάδα έβγαλε σοβαρότητα κι έδειξε σε καλό επίπεδο ετοιμότητας, αλλά πάντα τα επίσημα παιχνίδια είναι διαφορετικά και χρειάζονται ιδιαίτερη διαχείριση.

Την προσεχή Τετάρτη, ο Δημήτρης Σπανός ευελπιστεί οι παίκτες του να εφαρμόσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις από την αρχή της προετοιμασίας και άπαντες να δείξουν διάθεση και να βγάλουν ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Προτεινόμενα Άρθρα