"Ευχαριστημένοι από την εμφάνιση, αλλά όχι από το αποτέλεσμα"

από Νίκος Παπαδόπουλος

"Εχουμε ακόμα μία ευκαιρία, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα"

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα του Δημήτρη Σπανού, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο και την ήττα που γνώρισε ο ΑΡΗΣ με 1-2. 

Στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΑΡΗ δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Από την άλλη όμως στάθηκε στο αποτέλεσμα που είναι καιι η ουσία, χαρακτηρίζοντας δύσκολη την υπόθεση πρόκριση μετά το χθεσινό αποτέλεσμα, ενώ δεν έκανε κάποια αναφορά στη διαιτησία του Καραντώνη. 

Αναλυτικά η τοποθέτηση του 48χρονου τεχνικού, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα: 

“Δυστυχώς μπροστά στο κοινό μας, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι στην έδρα μας, έρχομαι στεναχωρημένος. Εγινε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια. Δείξαμε στοιχεία που μας αδικούν αναφορικά με το σκορ. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, το μυαλό και η συγκέντρωση παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Και εμείς, αν εξαιρέσω το διάστημα από το 32′ μέχρι το 43′ και μία φάση στο δεύτερο μέρος, χάσαμε ό,τι ωραίο βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να το λύσουμε γρήγορα. Το Σάββατο ξεκινάει το πρωτάθλημα και δεν πρέπει να δούμε ξανά τέτοιου είδους καταστάσεις.

Παρόλα αυτά δεν γίνεται να μην πω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και στα πρώτα 30 λεπτά του πρώτου μέρους. Πίεσαν τον αντίπαλο, τον έκλεισαν στα καρέ τους και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας, αλλά δυσαρεστημένοι για το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα για μένα, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Είναι τροφή για να συνεχίζουμε. Κλείνοντας, να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη μεγάλη ώθηση που μας έδωσε. Βέβαια είμαστε αδικαιολόγητοι για την ήττα μας. Θέλουμε όμως να τον προσκαλέσουμε στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Είναι σημαντικό που έχουμε ακόμα μία ευκαιρία στον θεσμό του Κυπέλλου. Δυστυχώς όμως τα πράγματα είναι δύσκολα, ενώ θα μπορούσαμε να τα κάνουμε πιο εύκολα από σήμερα (σ.σ. χθες). Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το παιχνίδι του Σαββάτου”

Προτεινόμενα Άρθρα