Αρχισαν νωρίς τα όργανα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Υποχρεωμένος ο ΑΡΗΣ να αντιδράσει, ώστε να μην βρει μπροστά του ξανά διαιτησίες σαν τη χθεσινή

Δυστυχώς το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΑΡΗ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, όχι μόνο συνδυάστηκε με ήττα αλλά και με ποδοσφαιρικά “εγκλήματα”.

Ασχετα με την εικόνα των γηπεδούχων ειδικά στο πρώτο μέρος, στον χθεσινό αγώνα σημειώθηκε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος από τον Καραντώνη και τον 2ο βοηθό Δημητριάδη. Και όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα είδαν ξεκάθαρα πως έγινε αυτό. 

Αρχικά στο πρώτο γκολ του Πανιωνίου ο Λάμπρου φεύγει ξεκάθαρα από θέση οφσάιντ, πριν φτάσει στην περιοχή του Καντιμοίρη και πλασάρει για το 0-1. Τη… σκυτάλη πήρε ο Καραντώνης “ανακαλύπτοντας επιθετικό φάουλ του Σόουζα στον Κότνικ στο 60ο λεπτό και έτσι ακύρωσε το κανονικό γκολ του Μουμίν. Συν τις προκλητικές χειρονομίες του Κάργα στο δεύτερο γκολ του Πανιωνίου, για τις οποίες φυσικά και δεν αντίκρισε κάρτα. 

Δυστυχώς ο ΑΡΗΣ με το καλημέρα στη φετινή σεζόν έπεσε θύμα διαιτητικών λάθων. Λάθη που μπορεί αν επαναληφθούν να του κοστίσουν σημαντικούς  βαθμούς στο πρωτάθλημα, στο οποίο βρίσκεται και η ουσία τη φετινή σεζόν. Για αυτόν τον λόγο η ΠΑΕ οφείλει να αντιδράσει άμεσα ώστε να μην βρει ξανά μπροστά της φέτος τέτοιες διαιτησίες.

Προτεινόμενα Άρθρα