Αλητεία από…κάποιον Κάργα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ακόμα ένας που προφανώς ήθελε να ζήσει τον… μύθο του και οι ενέργειες του έμειναν ατιμώρητες

Το παιχνίδι του ΑΡΗ με τον Πανιώνιο δεν σημαδεύτηκε μόνο από το γκολ του Γεσίλ στις καθυστερήσεις αλλά και από τον… κύριο με το Νο5.

Την ώρα λοιπόν που οι “κυανέρυθροι” πανηγύριζαν για το 1-2, ο Κάργας στράφηκε προς τους οπαδούς του ΑΡΗ και προχώρησε σε προκλητικές χειρονομίες οι οποίες έφεραν και την αντίδραση του κόσμου. Και ενώ όλα έγιναν μπροστά σε διαιτητή και βοηθό, ο παίκτης δεν τιμωρήθηκε όπως θα έπρεπε για την αλητεία που έκανε. Κάτι τέτοιοι προκαλούν την βία στα γήπεδα και παίρνουν στον λαιμό τους και παιδιά που βράζει το αίμα τους. Ο κόσμος που είχε υποδειγματική στάση, παραλίγο να παρασυρθεί από την συγκεκριμένη χειρονομία που πρέπει φυσικά να τύχει αξιολόγησης και τιμωρίας από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Εδώ βέβαια θα πρέπει να τονίσουμε την παρέμβαση των έμπειρων παικτών του Πανιωνίου όπως ο Κόρμπος, που στράφηκε προς τον κόσμο και ζήτησε συγνώμη για τον συμπαίκτη του, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Μασούντ με χαρακτηριστικές κινήσεις. Δείγμα του μεγέθους της αλητειας πο έγινε αντιληπτή και από τους ίδιους τους συμπαίκτες του.

Προτεινόμενα Άρθρα