Ερωτηματικά και νέα πρόσωπα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πιθανό να ξεκουράσει ένα-δύο παίκτες ο Σπανός, λόγω της μεσοβδόμαδης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο

Με αρκετές επιλογές αλλά και κάποιες πιθανές αλλαγές ετοιμάζεται να υποδεχθεί ο ΑΡΗΣ σήμερα τον Αιγινιακό για την πρεμιέρα της Stoiximan Football League. 

Στις χθεσινές δοκιμές που έκανε ο Δημήτρης Σπανός, έδειξε την πρόθεση του να προχωρήσει σε μία-δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα για να ξεκουράσει κάποιος παίκτες τρεις ημερες μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο. 

Μία πιθανή αλλαγή ίσως γίνει στο δεξί άκρο της άμυας όπου ο προπονητής του ΑΡΗ δοκίμασε χθες τον Τζανακάκη, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μπαργκάν αντί του Κάσσου. Στον πάγκο δεν αποκλείεται να κάτσει και ο Παυλίδης, κάτι όμως που είναι σε συνάρτηση με τη συμμετοχή του Διαμαντόπουλου. Αν δηλαδή ο 28χρονος φορ ξεκινήσει, δεν αποκλείεται ο 26χρονος μεσοεπιθετικός να κάτσει στον πάγκο και τον ρόλο του επιτελικού μέσου να αναλάβει ο Πασάς. Αλλιώς δεν θα αλλάξει κάτι σε σχέση με το παιχνίδι του Κυπέλλου. 

Οσον αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα, αυτή θα απαρτίζεται από τους Καντιμοίρη, Σόουζα, Καντιμοίρη, Βαλεριάνο, Μουμίν, Ιντζόγλου και Πλατέλλα.

Προτεινόμενα Άρθρα