Πυροδοτεί νέα βόμβα με Φελίπε Κοουτίνιο, η Παρί Σεν Ζερμέν!

από Γιώργος Γκάτος

Γη και ύδωρ για να αποκτήσει τον Φελίπε Κοουτίνιο είναι αποφασισμένη να δώσει η Παρί Σεν Ζερμέν, που είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα, ώστε να φέρει τον μεσοεπιθετικό της Λίβερπουλ στην πόλη του φωτός το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής Telefoot του τηλεοπτικού σταθμού TF1, το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον αθλητικό διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, Αντέρο Ενρίκε με τον ατζέντη του παίκτη έγινε την περασμένη Δευτέρα και το κλίμα ήταν πολύ θετικό, έστω κι αν ο Κοουτίνιο δείχνει να προτιμά προς το παρόν την Μπαρτσελόνα.

Οι Παριζιάνοι θέλουν να βάλουν στο κόλπο και τον Νεϊμάρ, με τον οποίο ο μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ συνδέεται με στενή φιλία, όμως δεν σταματούν εκεί, αφού θέλουν να κάνουν δύο ακόμα σημαντικές προσθήκες τον προσεχή Ιανουάριο.

Η πρώτη είναι ο 20χρονος Βραζιλιάνος μέσος της Φλουμινένσε, Βέντελ που από κάποιους θεωρείται ο Βραζιλιάνος Βεράτι, ενώ οι Γάλλοι έχουν χτυπήσει ήδη την πόρτα της Ίντερ για τον Πορτογάλο χαφ Ζοάο Μάριο, προσφέροντας ως έμψυχα ανταλλάγματα τους Λούκας Μόουρα και Χαβιέρ Παστόρε!

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα