Ατλέτικο Μαδρίτης: Συμφωνία με την Σαμπντόρια για Λούκας Τορέιρα

από AllAboutARIS

Σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση της Σαμπντόρια για την παραχώρηση του Λούκας Τορέιρα φέρεται να έχουν έρθει οι ιθύνοντες της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μεγαλώνει η παροικία των Ουρουγουανών στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε καθώς μετά τους Χιμένες και Γοδίν κάτοικος Μαδρίτης αναμένεται να γίνει ένας ακόμα ποδοσφαιριστή από την λατινική χώρα. Ο λόγος για τον 21χρονο ταλαντούχο μέσο της Σαμπτνόρια που το περασμένο Σαββατοκύριακο είδε να γίνεται Viral το βίντεο με την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και το γκολ που πέτυχε εις βάρος της Κιέβο Βερόνα. 

Σύμφωνα λοιπόν με την ιταλική ιστοσελίδα “Football Italia” οι “ροχιμπλάνκος” θα καταθέσουν 40 εκατομμύρια ευρώ στον σύλλογο της Γένοβας και θα αποκτήσουν τα δικαιώματα του ύψους 1.68 αμυντικού μέσου, του οποίου το στυλ παιχνιδιού προσιδιάζει σε αυτό του Μάρκο Βεράτι.

Εφόσον ολοκληρωθεί το deal, ο παίκτης θα μεταβεί στην Ατλέτικο τον Ιανουάριο ακολουθώντας τους Ντιέγκο Κόστα και Βιτόλο που αγοράστηκαν προκειμένου να βελτιωθεί το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα