Προσκύνησε στο Ολίμπικο η Τσέλσι, γκέλα για Ατλέτικο (vids)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η Ρόμα διέλυσε με 3-0 την Τσέλσι στο Ολίμπικο και έπιασε κορυφή στον όμιλο, με την Ατλέτικο να πέφτει ξανά… θύμα της Καραμπάχ και με το 1-1 να βλέπει την πρόκριση να απομακρύνεται

Οι Ρωμαίοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1΄ με τον Ελ Σαράουι, ο οποίος ήταν σε μεγάλα κέφια και στο 36΄ έβαλε την Ρόμα με δύο γκολ μπροστά. Η ιταλική ομάδα είχε πάθος και έδειχνε να θέλει περισσότερο ματς και κάπως έτσι πήγε στα αποδυτήρια με το 2-0.

Ο θρίαμβος της Ρόμα ολοκληρώθηκε στο 63΄ με το γκολ του Περότι να γράφει το 3-0. Ο Κώστας Μανωλάς, που προερχόταν από τραυματισμό δεν ξεκίνησε το ματς, όμως μπήκε ως αλλαγή στο 76΄ στη θέση του Φλορέντσι.

 
Την ίδια ώρα στη Μαδρίτη η Ατλέτικο έβλεπε ξανά την Καραμπάχ να είναι έτοιμη να της κάνει δεύτερη ζημιά, μετά το 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική στο Αζερμπαϊτζάν. Οι Αζέροι άνοιξαν το σκορ με τον Μίτσελ στο 40΄ και έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 0-1.

Η Ατλέτικο στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε για να γυρίσει το ματς και ισοφάρισε με το πολύ όμορφο γκολ του Τόμας στο 56΄. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 59΄ με την αποβολή του Πέδρο Ενρίκε, αλλά οι Μαδριλένοι δεν μπορούσαν να βάλουν το γκολ της λύτρωσης.

Προτεινόμενα Άρθρα