Όλοι τους ήταν μαχητές

από AllAboutARIS

Πολύ καλή ομαδική δουλειά από τον άριστα στημένο ΑΡΗ που δεν απειλήθηκε καθόλου.

ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ: Δεν αντιμετώπισε σοβαρή πίεση αφού με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ του Τσιάρα, τα Τρίκαλα δεν απείλησαν. Καθάρισε όλες τις σέντρες, ήταν ψύχραιμος στις επιστροφές της μπάλας και είχε καλή συνεργασία με τους αμυντικούς του

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Απροσπέλαστος αμυντικά, σίγουρος, με καλές τοποθετήσεις και σωστές μεταβιβάσεις παίζοντας και στις δυο άκρα από ένα ημίχρονο.

ΣΟΟΥΖΑ: Με εξαίρεση μια λάθος εκτίμηση στο πρώτο ημίχρονο που του κόστισε και την κίτρινη κάρτα έκανε καλό ματς ο Πορτογάλος. Σωστές τοποθετήσεις, ηρεμία και το γνωστό πάθος που τον διακρίνει ήταν επίσης από τα στοιχεία που έβγαλε.

ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ: Αρχηγική εμφάνιση από τον Δεληζήση που ήταν κυρίαρχος στον αέρα όπου δεν έχασε ούτε μια κεφαλιά, με καλές τοποθετήσεις και σωστή καθοδήγηση της άμυνας.

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Έπαιξε αριστερό μπακ στο πρώτο ημίχρονο και δεξί στην επανάληψη. Σοβαρός, δυνατός, έβγαλε πάθος, έπαιξε όσο δυνατά χρειαζόταν τον Τσίπρα κρατώντας τον εκτός περιοχής. Δεν συνεισέφερε όσο άλλες φορές στο μπροστινό μισό του γηπέδου αλλά ήταν λογικό αφού είχε το νου του ανασταλτικά.  

ΜΟΥΜΙΝ: Πολύ τρέξιμο και πάλι από τον Μουμίν που ήξερε καλά και το γήπεδο. Κυριάρχησε στον άξονα και έδειξε και στα Τρίκαλα ότι είναι φέτος μια πολύτιμη μονάδα στο παιχνίδι της ομάδας.

ΝΙΚΙΤΣ: Έπαιξε βασικός αλλά μάλλον δεν δικαιολόγησε την επιλογή του Σπανού να τον βάλει από την αρχή. Δεν πήρε πρωτοβουλίες να προωθήσει το παιχνίδι, έχασε κάποια μαρκαρίσματα και είχε 1-2 αβίαστα λάθη που οδήγησαν τον προπονητή του να τον αλλάξει στο ημίχρονο.

ΠΑΣΑΣ: Δεν πλησίασε τα στάνταρ των πρώτων εμφανίσεων αλλά ήταν και πάλι μαχητικός, κινητικός και χρήσιμος. Έχασε την καλύτερη ευκαιρία του ΑΡΗ πριν το γκολ με ωραία ενέργεια.

ΚΑΣΣΟΣ: Δεν του βγήκε το παιχνίδι αφού δεν βρήκε ελεύθερους χώρους να τρέξει το ανοικτό γήπεδο. Τον περιόρισε πολύ ο Γκόλιας, τον ανάγκασε να κάνει αρκετά λάθη και σωστά αντικαταστάθηκε. Ίσως μάλιστα να έπρεπε να βγει και νωρίτερα. Ήταν όμως συνεπής στην βοήθεια στον μπακ του.

ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ: Ούτε αυτός έπιασε τα γνωστά του στάνταρ. Ίσως γιατί έπαιξε αριστερά στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη μάλιστα που πήγε δεξιά εκνευρίστηκε από το στενό μαρκάρισμα.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Έτσι όπως πήγε το ματς δεν κατάφερε να φανεί αφού δεν είχε επαρκή τροφοδότηση αλλά και ο ΑΡΗΣ δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Κι αυτός όμως έδωσε τις μάχες του και συνεισέφερε.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ: Αντικατέστησε τον Νίκιτς στα χαφ και ήταν εξαιρετικός στην επανάληψη. Ηρεμος, σοβαρός, με καθόλου λάθη και σωστή βοήθεια στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Η χρυσή αλλαγή του Σπανού. Πέτυχε ένα πολύ καθοριστικό γκολ που ήταν συνάμα και εκπληκτικό στην εκτέλεση και χάρισε ένα τρίποντο που στην οικονομία του πρωταθλήματος θα αποδειχθεί εξόχως κρίσιμο. Έπαιξε πίσω από τον φορ και μπήκε γενικά πολύ ορεξάτος στο ματς.

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Μπήκε προς το τέλος και βοήθησε και αυτός παίρνοντας 2-3 φάουλ και κρατώντας σωστά την μπάλα. Έδωσε την ασίστ με κεφαλια στον Παυλίδη.

Προτεινόμενα Άρθρα