Τέρμα η γιορτή, τα κεφάλια μέσα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Για το "3 στα 3" οι "κιτρινόμαυροι" απέναντι στην ομάδα του "Ελ Πάσο"

Η τριήμερη παρουσία της Μπόκα Τζούνιορς στη Θεσσαλονίκη, ήταν μία ευχάριστη παρένθεση για την ομάδα. Αυτή όμως έκλεισε και όλοι πλέον καλούνται να επιστρέφουν στη δύσκολη καθημερινότητα τους. Αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Καλλιθέα. 

Τρείς ημέρες μετά το φιλικό με τους Αργεντινούς ο ΑΡΗΣ υποδέχεται την ομάδα του “Ελ Πάσο” (15:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ERT Web TV) για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Football League και με στόχο την τρίτη διαδοχική νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα. Μία νίκη που θα διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και ενδεχομένως να τον αφήσει μόνο του σε αυτή, ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα. 

Οι απουσίες και τα νέα πρόσωπα

Σε ένα ακόμη ματς ο Δημήτρης Σπανός καλείται να διαχειριστεί απουσίες λόγω τραυματισμών, με τελευταία χρονικά εκείνη του Πασχάλη Κάσσου. Ο 26χρονος εξτρέμ δεν προπονήθηκε ούτε χθες λόγω ενοχλήσεων και έτσι τέθηκε νοκ-άουτ, με τον Μπαργκάν να προορίζεται ως αντικαταστάτης του στην ενδεκάδα. Ο Τζανακάκης θα διατηρηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του ανέτοιμου Βαλεριάνου, ενώ πιθανή είναι η επιστροφή του Ιντζόγλου στο αρχικό σχήμα αντί του Νίκιτς δίπλα στον Μουμίν, με την υπόλοιπη ενδεκάδα να παραμένει ως έχει.

Οπως συνηθίζεται στα εντός έδρας παιχνίδια, ο Σπανός δεν ανακοίνωσε αποστολή και θα κάνει γνωστή τη 18άδα λίγο πριν τη σέντρα του σημερινού αγώνα. 

Στο “Βικελίδης” με… Ταλέντο

Η Καλλιθέα βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, στην οποία ταξίδεψε με τον Αλεχάντρε Ταλέντο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός. Από την άλλη στη Αθήνα έμεινε ο τραυματίας Ταμπάκης και οι Ο. Γαρδικιώτης, Βορύλλας, Βαλμάς, Κάτσικας, Μπιμάι, Λίτσι, Α. Γαρδικιώτης, Κερασίδης, Οικονόμου, Μαραθωνίτης.

Η ομάδα του Μαρσέλο Τροΐζι προέρχεται από την εντός έδρας ήττα, 0-3, από την Παναχαϊκή και θα παραταχθεί κόντρα στον ΑΡΗ χωρίς να έχει να χάσει κάτι και με διάθεση να κάνει τη… ζημιά στους Θεσσαλονικείς. 

Η αποστολή της Καλλιθέας: Κορωνάκης, Κουτογλίδης, Συριόπουλος, Ζεζάι, Παπαγγελής, Ντιακιτέ, Βασιλείου, Καντέ, Μάκο, Ταλέντο, Μήλιος, Τουρούκης, Μίγγος, Κόττας, Παναγιωτίδης, Χοτζάλι, Βινίσιους, Σμυρλής, Γκέτσι, Ξόμπλιος.

Προτεινόμενα Άρθρα