Τα δύο σενάρια

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ποιες οι προθέσεις του Σπανού, βάσει των χθεσινών δοκιμών που πραγματοποίησε

Το απρόοπτο με τον Μπάμπη Παυλίδη και το πρόβλημα που έχει στον αστράγαλο, ήρθε για να δημιουργήσει ερωτηματικά όσον αφορά την ενδεκάδα του ΑΡΗ πριν την αυριανή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. 

Ο Δημήτρης Σπανός προορίζει τον ρόλο του επιτελικού μέσου για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό, αλλά οι ενοχλήσεις που αισθάνεται τον ανάγκασαν χθες να προχωρήσει και σε ένα plan B. 

Εφόσον ο Παυλίδης αισθανθεί καλύτερα και μπορέσει να ξεκινήσει στο αυριανό παιχνίδι, θα πάρει θέση πίσω από τον Διαμαντόπουλο και οι Πλατέλλας-Πασάς θα ξεκινήσουν στις πλευρές. Στην περίπτωση όμως που ο Σκυδραίος μέσος δεν τα καταφέρει, τότε ο Κάσσος θα πάρει τη θέση του στο αρχικό σχήμα για να παίξει στα πλάγια μαζί με τον Πασά και ο Πλατέλλας πίσω από τον Διαμαντόπουλο. Εκεί δηλαδή όπου τον δοκίμασε ο Σπανός στη χθεσινή προπόνηση.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο ο Παυλίδης να προπονηθεί συντηρητικά σήμερα και να γίνει εκ νέου επανεκτίμηση της κατάστασης του πριν τη σέντρα. Σε κάθε περίπτωση, τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα μετά το τέλος της σημερινής τελευταίας προπόνησης.

Προτεινόμενα Άρθρα