Με τον… αέρα της κορυφής

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δύσκολη αποστολή για τους κιτρινόμαυρους, απέναντι στους Κρητικούς που ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή σεζόν

H 4η στροφή στη Stoiximan Football League βρίσκει τον ΑΡΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου στς 15:00 αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ET3).

Το σερί των τριών νικών στο ξεκίνημα της σεζόν έχει… ανοίξει την όρεξη των παικτών του Δημήτρη Σπανού, οι οποίοι φιλοδοξούν σήμερα για το “καρέ” που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και ενδεχομένως να τους κρατήσει μόνους σε αυτήν. 

Ολα αυτά βέβαια ο ΑΡΗΣ καλείται να τα πετύχει κόντρα σε έναν Εργοτέλη που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και έχει υψηλό κίνητρο για να… σπάσει το ρόδι κόντρα σε έναν αντίπαλο τέτοιου μεγέθους. 

Οι απουσίες και η αλλαγή πλάνων

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Παυλίδη ήρθε για να ανατρέψει τα πλάνα του Σπανού στην ενδεκάδα και δεν ήταν το μόνο. Ο 48χρονος τεχνικός άφησε στη Θεσσαλονίκη τους επίσης τραυματίες Μπούρμπο,Μπαργκάν και Αναγνωστόπουλου, ενώ υπολογίζει πάλι στις υπηρεσίες των Τσουμάνη και Κάσσου.Ο τελευταίος αναμένεται να πάρει τη θέση του Παυλίδη αγωνιζόμενος στις πλευρές με τον Πασά, ενώ ο Πλατέλλας είναι πιθανό να ξεκινήσει πίσω από τον Διαμαντόπουλο.

Οσον αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα, ο Βαλεριάνος επιστρέφει στο βασικό σχήμα για να συμπληρώσει την αμυντική τετράδα μαζί με τους Τζανακάκη, Σόουζα και Δεληζήση. Μουμίν-Ιντζόγλου θα είναι το δίδυμο στα χαφ και ο Καντιμοίρης στο τέρμα. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Καντιμοίρης, Μαντζάρης, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Στεφάνοβιτς, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Πλατέλλας, Πασάς, Κάσσος, Βαλεριάνος, Τσουμάνης, Καπνίδης, Τζανακάκης, Μαραγκός, Μουμίν, Λώττας, Ντούνης.

Με… Γκώνια για την πρώτη νίκη

Μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες, ο Εργοτέλης θέλει όσο τίποτε σήμερα τους τρεις βαθμούς απέναντι στον ΑΡΗ. Ο Τάκης Γκώνιας εξέτισε την ποινή του και θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας για φέτος. Οπως όμως για τον Σπάνο, έτσι και για τον τεχνικό των Κρητικών δεν λείπουν τα προβλήματα αφού δεν υπολογίζει τους Ροβίθη, Λαμπάκη, Κυριακίδη και Κούρτι.

Η αποστολή του Εργοτέλη θα γίνει γνωστή πριν την έναρξη του αγώνα. 

Προτεινόμενα Άρθρα