Αντίπαλος μόνο ο κακός του εαυτός

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ορίζει ο ίδιος την τύχη του και στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο, απέδειξε ότι ο μοναδικός του… αντίπαλος, είναι ο κακός του εαυτός.

Οι “κίτρινοι” στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Εργοτέλη παρουσιάστηκαν αγνώριστοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Χωρίς συγκέντρωση στο αγωνιστικό τους πλάνο, χωρίς ενέργεια και αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους, δεν κατάφεραν να συντονιστούν ούτε αμυντικά, με συνέπεια να δεχτούν δύο γρήγορα γκολ και να βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο (το πρώτο προήλθε από φάουλ-φάντασμα που υπέδειξε ο βοηθός).

Αυτή η εξέλιξη όμως, αντί να μουδιάσει ακόμη περισσότερο τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Δημήτρη Σπανού, τους “αφύπνισε”. Όσο περνούσε ο χρόνος, ο ΑΡΗΣ ανέβαζε την απόδοσή του και θα μπορούσε να είχε μειώσει στο σκορ και πριν βγει το ημίχρονο αν ήταν πιο αποτελεσματικός στο τελείωμα ορισμένων φάσεων και αν ο βοηθός δεν έκοβε τρεις καθαρές φάσεις με ανύπαρκτα οφ-σάιντ.

Στην επανάληψη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ συνέχισαν με την ίδια… λύσσα να κυνηγούν το γκολ που θα τους έβαζε στο παιχνίδι και τα κατάφεραν . Αρχικά ο Ντούνης και στην συνέχεια ο Διαμαντόπουλος με τον Πλατέλλα, έκαναν την ανατροπή, βοηθώντας την ομάδα να φτάσει σ’ ένα σπουδαίο διπλό και να βρεθεί μόνη πρώτη στον πίνακα της βαθμολογίας, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο σερί της.

Οι “κίτρινοι” από την προετοιμασία ακόμη υποστήριζαν πως τα πάντα εξαρτώνται από τα δικά τους πόδια. Η νίκη επί του Εργοτέλη, επιβεβαιώνει σε απόλυτο βαθμό τα λεγόμενά τους, καθώς η δική τους κακή απόδοση έδωσε την δυνατότητα στον αντίπαλο να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων και η δική τους καλή απόδοση, γύρισε το ματς.

Προτεινόμενα Άρθρα