Τετραήμερο υψηλών απαιτήσεων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ιδανικό σενάριο το "2 στα 2" για τον ΑΡΗ με Παναχαϊκή και ΠΑΣ Γιάννινα

Η σημερινή αναμέτρηση με την Παναχαϊκή σημάνει την έναρξη ενός τετραημέρου υψηλών απαιτήσεων για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ.

Σε διάστημα τεσσάρων ημερών, οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να δώσουν δύο αγώνες για διαφορετικές διοργανώσεις, αλλά με συγκεκριμένους στόχους και το τελικό αποτέλεσμα τους να κρίνει αρκετά. 

Αρχικα σήμερα αντιμετωπίζουν μία από τις ομάδες που φιλοδοξεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Stoiximan Football League και να μπει… σφήνα στους διεκδικητές της ανόδου. Μία ομάδα της οποίας εφόσον ο ΑΡΗΣ επικρατήσει, θα την αφήσει πίσω του με 5 βαθμούς, θα δώσει συνέχεια στο σερί του και θα πάρει ακόμη μία σημαντική ψυχολογική ανάσα πριν τον μεγάλο στόχο της επόμενης Τρίτης. 

Το δεύτερο πολύ απαιτητικό παιχνίδι του τετραημέρου, είναι αυτό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Και σε αυτό ο στόχος είναι φυσικά η νίκη, η οποία αποτελεί μονόδρομο εάν η ομάδα θέλει να πάρει το εισιτήριο για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδος. Το κακό για τους Θεσσαλονικείς είναι ότι και οι Ηπειρώτες θέλουν τη νίκη για να πάρουν την πρόκριση, ανεβάζοντας έτσι ακόμα περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας.

Απ’ όλα τα παραπάνω λοιπόν, γίνεται αντιληπτό ότι το τετραήμερο που ξεκινάει σήμερα για τον ΑΡΗ, μόνο εύκολο δεν είναι. Εφόσον όμως η ομάδα τα βγάλει εις πέρας και πετύχει μάλιστα το “2 στα 2”, αυτό θα της δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση και θα… ζεστάνει πολύ περισσότερο τον κόσμο της.

Προτεινόμενα Άρθρα