Το στοίχημα που λέγεται Μιλούνοβιτς…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο "επιμένων νικά" λέει μία παροιμία και μάλλον αυτή έχει σαν ατάκα ζωής ο Λούκα Μιλούνοβιτς από το περασμένο καλοκαίρι

Ο Σέρβος πριν λίγους μήνες ήταν εκτός πλάνων της νέας τάξης πραγμάτων στον ΑΡΗ. Οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να απαλλαγούν από το βαρύ συμβόλαιο του όμως ο ίδιος δεν ήθελε να αποχωρήσει. “Πάτησε” πάνω στο συμβόλαιο του, δέχθηκε να γίνει μείωση (περίπου 50%) και έμεινε στη Θεσσαλονίκη για να δείξει ότι αξίζει μία ευκαιρία. 

Η εξέλιξη αυτή οδήγησε τον δίκαιοΔημήτρη Σπανό στην απόφαση να βοηθήσει τον παίκτη ώστε να βρει ξανά τον καλό ποδοσφαιρικό του εαυτό. Είτε μέσα από ενιότε παρουσία του στις αποστολές της ομάδας είτε με κάποιες ευκαιρίες. Και κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσπάθεια του Σέρβου. 

Ειδικά τον τελευταίο 1,5 μήνα ο Σέρβος μεσοεπιθετικός παρουσιάζεται αρκετά διαφορετικός τόσο στις προπονήσεις όσο και στις μετρημένες ευκαιρίες που έχει πάρει. Εχει όρεξη, διάθεση και προσπαθεί να δικαιώσει τον Σπανό αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό. Με δύο γκολ μάλιστα, έστω και αν το ένα ήρθε στη φιλική αναμέτρηση με τη Μπόκα Τζούνιορς. 

Στο μέλλον βέβαια κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει. Μπορεί όλα τα παραπάνω να αποτελούν μία παρένθεση που ίσως κλείσει ή ενδεχομένως να έχει και συνέχεια. Αν ισχύσει το δεύτερο πάντως, δεν αποκλείεται να έρθει κάποια στιγμή και μία ευκαιρία για τον Σέρβο στο πρωτάθλημα, την οποία έχε βάλει και ως στόχο.

Προτεινόμενα Άρθρα