Δύο σχήματα, ένας κοινός παρανομαστής

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι δύο υποψήφιοι για το κενό του Πλατέλλα στο δεξί άκρο της επίθεσης

Το παιχνίδι με τον Κισσαμικό βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον ΑΡΗ και τον Δημήτρη Σπανό, ο οποίος χθες φανέρωσε κάποιες από τις πρώτες σκέψεις του όσον αφορά την ενδεκάδα.

Ο 48χρονος τεχνικός καλείται να διαχειριστεί το κενό του τιμωρημένου Πλατέλλα, δοκιμάζοντας δύο σχήματα στην επίθεση με κοινό παρανομαστή τον Μπάμπη Παυλίδη.

Ο προπονητής του ΑΡΗ έδειξε χθες μία… πρώτη επιμονή στη χρησιμοποίηση του 26χρονου μεσοεπιθετικού σε ρόλο «10ριού», Αρχικά με τον Πασά σε ρόλο φορ και τους Μπαργκάν-Ντούνη στις πλευρές και στη συνέχεια με τον Καπνίδη στην κορυφή, τον Πασά δεξιά και τον Μπαργκάν να διατηρείται στα αριστερά. 

Βάσει των χθεσινών δοκιμών, Ντούνης και Πασάς θα είναι αυτοί που “παίζουν” για το κενό του Πλατέλλα, εφόσον ο Παυλίδης ξεκινήσει βασικός. Ενδεχόμενα που θα γίνουν πιο ξεκάθαρα στη σημερινή προπόνηση. 

Η γραμμή της επίθεσης είναι και η μόνη με ανοικτά μέτωπα, καθώς στις άλλες δύο δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι. Μουμίν-Ιντζόγλου θα επιστρέψουν στα χαφ όπως και οι Βαλεριάνος-Δεληζήσης στην άμυνα για να πλαισιώσουν τους Μπούρμπο και Σόουζα, με τον Καντιμοίρη να παίρνει τη θέση του Αναγνωστόπουλου κάτω από τα δοκάρια.

Προτεινόμενα Άρθρα