Εκπληκτικός Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, έφερε τούμπα τη Σαμπντόρια σε 10 λεπτά

από Γιώργος Γκάτος

Ασυμβίβαστη με την ήττα η Λάτσιο!

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι βρισκόταν πίσω στο σκορ μέσα στην έδρα της εξαιρετικής Σαμπντόρια,  όμως είχε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς που έσωσε τους “λατσιάλι”, καθώς ένα δικό του γκολ και μια δική του δημιουργία (που όμως δεν μπορεί τυπικά να πιστωθεί ως ασίστ) έφεραν “τούμπα” το ματς και οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 2-1, μένοντας σε απόσταση βολής από την τετράδα.

Όλη η ιστορία του ματς γράφτηκε στο β’ ημίχρονο, όταν από πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 56′ ο Ζαπάτα άνοιξε το σκορ για τους Γενοβέζους, όταν εκμεταλλεύτηκε την ασίστ-κεφαλιά του Κουαλιαρέλα.

Από εκείνο το λεπτό το γήπεδο έγειρε προς την περιοχή των γηπεδούχων, αφού η Λάτσιο ήθελε απεγνωσμένα να μην φύγει με άδεια χέρια από το “Luigi Ferraris”. Και όχι μόνο αυτό, αλλά απέδρασε με τρίποντο. Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο 80′ εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην περιοχή της Σαμπντόρια και με πλασέ από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-1, ενώ 10 λεπτά αργότερα δημιούργησε όλη τη φάση για την πλήρη ανατροπή.

Συγκεκριμένα, με μπαλιά-τρύπα βρήκε τον Ιμόμπιλε, που αρχικά αστόχησε και το ριμπάουντ πήρε ο Καϊσέδο που σε κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να κάνει την ολική ανατροπή.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα