Ξεκαθαρίζει το τοπίο για Πλατέλλα

από AllAboutARIS

Η προετοιμασία του ΑΡΗ εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής με την Δόξα Δράμας συνεχίζεται και ο Δημήτρης Σπανός αναμένεται να έχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με την κατάσταση του Βαγγέλη Πλατέλλα.

Τ’ αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν για τον ΑΡΗ, ο οποίος μπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει τους εκτός έδρας αγώνα με την Δόξα Δράμας, για την 7η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Ο Δημήτρης Σπανός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μανώλη Τζανακάκη ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Λούκα Μιλούνοβιτς. Το ζήτημα που… καίει περισσότερο τον προπονητή του ΑΡΗ όμως, αφορά τον Βαγγέλη Πλατέλλα, ο οποίος ναι μεν αισθάνεται καλύτερα και εχθές ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος, αλλά ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος.

Ο εξτρέμ των κιτρίνων, στην σημερινή προπόνηση θα επιχειρήσει ν’ ανεβάσει ρυθμό και να βγάλει όλο το πρόγραμμα. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, θα θέσει εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του. Διαφορετικά, οι ελπίδες να προλάβει να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή, θα μειωθούν.

Προτεινόμενα Άρθρα