Της "σπάει" το σερί

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ δοκιμάζεται την Κυριακή στην έδρα της Δόξας Δράμας και ένα από τα στοιχήματα των παικτών του Δημήτρη Σπανού, θα είναι να παραβιάσουν την εστία των Δραμινών, οι οποίοι έχουν μηδέν παθητικό εντός έδρας.

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αποκλειστικός του στόχος είναι το “διπλό” στην Δράμα, που θα τον βοηθήσει να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τους… διώκτες του στην βαθμολογία και θα του δώσει ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.

Για να φύγει με το “τρίποντο” της νίκης από την Δράμα, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ σοβαρή και συγκεντρωμένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να εκτελέσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αγωνιστικό πλάνο. Ένα από τα στοιχήματα που έχουν μπροστά τους οι “κίτρινοι”, είναι το πώς θα καταφέρουν ν’ ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα, καθώς στα τρία εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής η Δόξα Δράμας, έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Φυσικά και η επίθεση του ΑΡΗ δεν συγκρίνεται με αυτή της Καρδίτσας, των Τρικάλων ή του Εργοτέλη (οι τρεις ομάδες δηλαδή που έπαιξαν στην Δράμα και δεν σκόραραν), αλλά οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν.

Προτεινόμενα Άρθρα