"Καλή η Σίτι αλλά η Γιουνάιτεντ παραμένει στην κορυφή"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα παραμείνουν στην κορυφή, όσο η Σίτι δεν συλλέγει τρόπαια

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι λύνουν τις διαφορές τους στο ντέρμπι κορυφής της Πρέμιερ Λιγκ, με τους «διαβόλους» να φιλοδοξούν να αναχαιτίσουν την ξέφρενη πορεία των «πολιτών», μπαίνοντας δυναμικά στο παιχνίδι του τίτλου.

 
Ο Ράιαν Γκιγκς, από την πλευρά του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας ότι αποδίδει εξαιρετικά, εντούτοις επεσήμανε ότι η Γιουνάιτεντ θα παραμείνει στην κορυφή του Μάντσεστερ, ωσότου η μισητή συμπολίτισσα ξεκινήσει να κατακτά τίτλους.

«Η Γιουνάιτεντ αναδεικνύει περισσότερους παίκτες από τις ακαδημίες της. Επίσης κατέκτησε δύο τρόπαια την περυσινή σεζόν ενώ η Σίτι έχει μερικά χρόνια να κατακτήσει.

Είναι πολύ καλοί, η διαφορά μειώνεται αλλά η Γιουνάιτεντ παραμένει η κορυφαία ομάδα του Μάντσεστερ. Με τη δυναμική που έχουν αποκτήσει και με αυτόν τον προπονητή θα είναι πολύ δύσκολο να τους σταματήσεις τα επόμενα χρόνια, καθότι παίζουν εξαιρετικά.

Πάντως μέχρι να κερδίσουν το φετινό πρωτάθλημα, δεν μπορείς να τους συγκρίνεις με τους «Invincibles» της Άρσεναλ ή άλλες πρωταθλήτριες ομάδες».

Προτεινόμενα Άρθρα