Τι έγινε στη συνάντηση Καρυπίδη-Τούρκων υποψήφιων χορηγών

από AllAboutARIS

Μία δεύτερη συνάντηση με τους Τούρκους υποψήφιους χορηγούς είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Μετά την συνάντηση που είχαν την προηγούμενη Τετάρτη -την οποία αποκάλυψε η εφημερίδα “ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ”- και η ΠΑΕ παρέθεσε τις παραμέτρους χορηγικής συνεργασίας (με συγκεκριμένα ποσά και ολοκληρωμένο χορηγικό πρόγραμμα για, φανέλα, σορτς πινακίδες στον χώρο του γηπέδου κτλ), οι Τούρκοι υποψήφιοι χορηγοί συναντήθηκαν εκ νέου και συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ο οποίος και πάλι ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα.

H πλευρά των Τούρκων σημείωσε ότι η “ziraat bank” ενδιαφέρεται για χορηγία στην συνάντηση της Τετάρτης, ενώ σήμερα παρουσιάστηκε και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρίας “Αscioglu”, Γιασάρ Αστσίογλου (πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό επιχειρηματία, από τα μεγαλύτερα μεγέθη στην Τουρκία στον χώρο των κατασκευών) δίνοντας ένα πιο επίσημο τόνο στο όλο θεμα( Την Τετάρτη ήταν μόνοι οι Γιλμάζ, Κολοβέτσιος). Προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα για κάτι άλλο πέρα των χορηγιών και αυτές πρέπει ν’ αποδειχθούν στην πράξη. Αυτό ξεκαθαρίστηκε από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ ότι μόνο χορηγικά μπορεί να υπάρξει συνεργασία.

Οι Τούρκοι πρέπει να περάσουν από τα λόγια στις πράξεις. Αν θέλουν να φέρουν χορηγίες να το κάνουν έμπρακτα με χρήματα και όχι με λόγια, φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαρροές στον Τύπο. Είναι άλλωστε εμφανέστατη η διαφορετική στάση της ΠΑΕ, σε σχέση με εκείνη της ΚΑΕ στο όλο θέμα.

Την άλλη εβδομάδα, θα φανεί αν οι Τούρκοι θέλουν και μπορούν όντως να φέρουν χορηγίες ή απλά τζάμπα τους γίνεται διαδικτυακή διαφήμιση. Μακάρι με πράξεις να γίνει το καλύτερο για τον ΑΡΗ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα