Προετοιμασία… εξπρές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ξεκινάει σήμερα η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της Τετάρτης

Η ισοπαλία με τον ΟΦΗ δεν άρεσε σε κανέναν στον ΑΡΗ αφού όλοι ήθελαν τη νίκη και γνωρίζουν ότι την άξιζαν βάσει της εμφάνισης που πραγματοποίησε η ομάδα. Το πρόγραμμα της όμως είναι τέτοιο που δεν της επιτρέπει να ασχοληθεί παραπάνω με το εν λόγω ματς. 

Σε δύο ημέρες οι “κιτρινόμαυροι” ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2017 στο Αίγιο, όπου αντιμετωπίζουν τον Παναιγιάλειο για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Football League. Παιχνίδι για το οποίο καλούνται να πραγματοποιήσουν προετοιμασία… εξπρές. 

Η ομάδα θα πιάσει από σήμερα το πρωί κιόλας δουλειά για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης, με την αποστολή να αναχωρεί νωρίς αύριο το πρωί για την πόλη της βόρειας Πελοποννήσου. Αυτό που έχει ενδιαφέρον και θα φανεί στη σημερινή και την αυριανή προπόνηση, είναι κατά πόσο ο Δημήτρης Σπανός θα προχωρήσει σε κάποιο ροτέισον αφού κάποιοι παίκτες είναι φανερό ότι βγάζουν κούραση και ενδεχομένως να χρειαστούν κάποιες ανάσες. Τουλάχιστον το θετικό για τον 48χρονο τεχνικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και σχεδόν όλοι αναμένεται να είναι κανονικά στη διάθεση του. 

Προτεινόμενα Άρθρα