Μπαίνει ξανά στις… ράγες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στόχος να διατηρηθεί ή ενδεχομένως να αυξηθεί η διαφορά των τριών βαθμών από την Παναχαϊκή

Στο Αίγιο πέφτει η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΑΡΗ για το 2017, με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο στις 15:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ΕΡΤ WEB TV).

Σχεδόν τρεις μήνες μετά την επίσκεψη τους στη Βόρεια Πελοπόννησο για τον θεσμό του Κυπέλλου, οι “κιτρινόμαυροι” δοκιμάζονται ξανά κόντρα στην πρώην ομάδα του Δημήτρη Σπανού αλλά αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο θέλουν να… ρεφάρουν για την ισοπαλία με τον ΟΦΗ και να διατηρήσουν -ενδεχομένως και να αυξήσουν- τη βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες τους.

Χωρίς προβλήματα στο Αίγιο

Οπως με τον ΟΦΗ, έτσι και στο σημερινό παιχνίδι ο Δημήτρης Σπανός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Ο 48χρονος τεχνικός πήρε 20 παίκτες μαζί του στην πόλη της βόρειας Πελοποννήσου, έχοντας να αντιμετωπίσει μόνο τη δεδομένη κούραση που “κουβαλούν” κάποιοι παίκτες αλλά και τις παγίδες που μπορεί να κρύβει η σημερινή αναμέτρηση, περιμένοντας από αυτήν να φτάσει στη νίκη και να πάει με ηρεμία στη διακοπή των εορτών.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Μιλούνοβιτς, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Πλατέλλας, Παυλίδης, Πασάς, Κάσσος, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Μπαργκάν, Τζανακάκης, Μαραγκός, Μουμίν, Καπνίδης, Ντούνης”.

Αντίδραση εν μέσω κρίσης ψάχνει ο Παναιγιάλειος

Οι διοικητικές εξελίξεις βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο για τον σύλλογο της Πελοποννήσου, ο οποός φιλοδοξεί σήμερα να βγάλει κάποια μορφή αντίδρασης κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΡΗ και να τον οδηγήσει σε νέα απώλεια βαθμών.

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης δεν ανακοίνωσε αποστολή χθες, αλλά δεδομένα εκτός πλάνων βρίσκεται ο τραυματίας Δημήτρης Τσερκέζος και ο Βασίλης Αθανασίου που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

Προτεινόμενα Άρθρα