Οχι άλλα… δώρα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εύκολο, θεωρητικά, το έργο της ομάδας του Δημήτρη Σπανού αλλά πρέπει να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο

Μετά από περίπου δέκα ημέρες και μία νίκη άνευ αγώνος, ο ΑΡΗΣ επανέρχεται στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αντιμετωπίζοντας στη Βέροια την ομώνυμη ομάδα στις 17:00 AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ΕΡΤ3).

Με τη διαφορά από την 3η θέση να έχει αυξηθεί εκ νέου στους έξι βαθμούς, οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να τη διατηρήσουν και σταδιακά να την αυξήσουν. Κάτι που για να γίνει ξέρουν αρκετά καλά ότι πρέπει να “κόψουν”… δώρα όπως εκείνο κόντρα στον Καραϊσκάκη.

Απουσίες και… ανακάτεμα της “τράπουλας”

Η απουσία του τιμωρημένου Πλατέλλα, η θλάση του Σόουζα και το πρόβλημα των τελευταίων ημερών με τον Βαλεριάνο, ανάγκασαν τον Δημήτρη Σπανό να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, “βγάζοντας” νέα “χαρτιά” από το… γεμάτο ρόστερ το οποίο διαθέτει.

Ο προπονητής του ΑΡΗ εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της ομάδας αυτές τις ημέρες για να δουλέψει με τους παίκτες πάνω στις αδυναμίες της ομάδας, περιμένοντας να δει από σήμερα κάποια πρώτα αποτελέσματα.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Μιλούνοβιτς, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπούρμπος, Παυλίδης, Πασάς, Κάσσος, Βαλεριάνος, Μπαργκάν, Τζανακάκης, Μαραγκός, Μουμίν, Ντούνης.

Με ομάδα… ανάγκης

Τα προβλήματα στη Βέροια δεν έχουν τελειωμό, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να αποελεί παρελθόν 24 ώρες πριν την αναμέτρηση με τον ΑΡΗ. Η ομάδα της Ημαθίας θα “κατέβει” σήμερα με υπηρεσιακό τεχνικό τον Τόλη Τερζή και με μόλις 16 παίκτες στην αποστολή της.

Η αποστολή της Βέροιας: Γιαγκιόζης, Τριαντάφυλλος, Σοϊλεμέζογλου, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Μέξης, Καψάλης, Ουνγιαλίδης, Δόρης, Γιαμόα, Βανκεβάι, Λίταινας, Μπαστιάνος, Λαζόπουλος, Ζυγκερίδης, Οφέι.

Προτεινόμενα Άρθρα