Έξαλλος ο Κόντε με την αποχώρηση του Μπατσουαγί

από Γιώργος Γκάτος

Ποιος είδε τον Ιταλό προπονητή και δεν τον φοβήθηκε! Δημοσιογράφος τόλμησε να τον ρωτήσει για τον δανεισμό του Μισί Μπατσουαγί στη Ντόρτμουντ και ακολούθησε… έκρηξη!

Ο Κόντε επέκρινε την απόφαση της Τσέλσι να δώσει τον παίκτη στους Βεστφαλούς, τονίζοντας ότι ο ίδιος τον υπολόγιζε κανονικά για το παιχνίδι με τη Μπόρνμουθ. 

“Ήταν δύσκολη τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Εγώ προετοίμαζα το παιχνίδι μας υπολογίζοντας τον παίκτη και μου είπαν ότι πρέπει να ταξιδέψει στο Ντόρτμουντ. Είναι τρελό, μόνο πρόβλημα μας δημιούργησε αυτή η κίνηση” είπε ο Κόντε, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του τον Ολιβιέ Ζιρού από το επόμενο παιχνίδι. ​

Μετά την ήττα από τη Μπόρνμουθ, οι “μπλε” είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, 18 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. 

“Αν πάρουμε μια θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, θα είναι επιτυχία. Μπορούμε να μην είμαστε ρεαλιστές και να λέμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά είναι προτιμότερο να δούμε την πραγματικότητα” συμπλήρωσε ο Ιταλός. 

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα