Βάλε γκολ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η νίκη ήρθε στη Βέροια για τον ΑΡΗ την περασμένη Τετάρτη. Η δυσκολία όμως στο σκοράρισμα παρέμεινε και μεγέθυνε τον προβληματισμό που ήδη επικρατεί στην ομάδα εδώ και περίπου έναν μήνα.

Ένας προβληματισμός που όλοι ελπίζουν να αρχίσει να μειώνεται από το σημερινό παιχνίδι με τη Σπάρτη.

Οι “κιτρινόμαυροι” επιστρέφουν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και υποδέχονται την ομάδα της Πελοποννήσου στις 15:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ΕΡΤ3). Ένα παιχνίδι κόντρα σε μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα, απέναντι στην οποία το σύνολο του Δημήτρη Σπανού θέλει πρωτίστως τη νίκη και κατά δεύτερο λόγο να βρει απαντήσεις όσον αφορά τη δυσκολία που παρουσιάζει στο σκοράρισμα.

Ο Δημήτρης Σπανός κατέστρωσε τα πλάνα του, έχοντας σαφώς περισσότερες επιλογές στα χέρια του από τον αγώνα με τη Βέροια. Ο 48χρονος τεχνικός υπολογίζει ξανά στον Πλατέλλα ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του ενώ ο Βαλεριάνος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Καντιμοίρης με τον Αναγωστόπουλο να ξεκινάει βασικός, την ώρα που στην αποστολή θα βρίσκονται για πρώτη φορά Χαντί και Μπαστακός 

Από την άλλη Σπάρτη έρχεται με ψυχολογία σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης αφού ανέκοψε την πορεία της Παναχαϊκής την περασμένη Τετάρτη (0-0), Ο Θωμάς Γράφας κατέστρωσε τα πλάνα του χωρίς τον Αργύρη Μπαρέττα, καθώς ο 23χρονος εξτρέμ αποκόμισε ένα κάταγμα στον καρπό του χεριού του από τον αγώνα με την Παναχαϊκή.

Η αποστολή της Σπάρτης:  Γιακουμής, Μακρυωνίτης, Βοσνακίδης, Δοδοντσάκης, Ζουλιώτης, Καζβιρόπουλος, Μπουζούκης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Ράνος, Σάββα, Τριανταφυλλάκος, Τζιμόντζι, Φουρτάδο, Ράντι, Γούορντεν, Τσιοφού.

Προτεινόμενα Άρθρα