Ανέβασε στροφές στην επανάληψη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σπουδαίο ματς από τον Μουμίν, ψυχωμένοι Δεληζήσης, Κάσσος, Βαλεριάνος και Τζανακάκης.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Κάνει μεγάλη επέμβαση στην τεράστια και μοναδική κλασσική ευκαιρία της Σπάρτης στο 14΄ στην εξ επαφής κεφαλιά του Ράνου. Στο τέλος αντέδρασε σωστά στο σουτ του Φουρτάδο. Εδειξε ετοιμοπόλεμη αξιόπιστη λύση πίσω από τον Καντιμοίρη.

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Πολύ και αδιάκοπο τρέξιμο από τον δεξιό μπακ του ΑΡΗ που ανέβηκε δεκάδες φορές. Προσπάθησε να βγάλει συνεργασίες με τον Πλατέλλα και από δυο καλές του σέντρες βγήκαν ισάριθμες καλές ευκαιρίες.

ΣΟΟΥΖΑ: Αρχοντικός και απόλυτα ήρεμος στην άμυνα, όσο περνούσε ο χρόνος και δεν έμπαινε το γκολ έπαιρνε πρωτοβουλίες και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, χάνοντας και μια καλή ευκαιρία.

ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ: Σπουδαίο ματς από τον αρχηγό του ΑΡΗ όχι μόνο για την κεφαλιά που χάρισε τη νίκη αλλά και την εν γένει παρουσία του. Αλάνθαστος στην άμυνα, με σωστές μεταβιβάσεις και καθαρό μυαλό.

ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ: Καλό ματς από τον αριστερό μπακ του ΑΡΗ που είχε ενέργεια και πολλά ανεβάσματα, παίζοντας περισσότερο ως χαφ. Εξαιρετικό το χτύπημά του στη φάση του γκολ του Δεληζήση.

ΜΟΥΜΙΝ: Ο καλύτερος παίκτης του ΑΡΗ σήμερα. Τα έκανε όλα. Έκοβε, μοίραζε, έκανε τάκλιν, προωθούσε το παιχνίδι και γενικά ήταν πάντα εκεί που έπρεπε. Εδειξε ότι είναι απαραίτητος στη φετινή ομάδα.

ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ: Πολύ και αθόρυβη δουλειά από τον χαφ του ΑΡΗ που βοηθούσε και συμπλήρωνε τον Μουμίν στο κέντρο,μοιράζοντας σωστά και ψύχραιμα το παιχνίδι παίζοντας μάλιστα γρήγορα και με τη μια.

ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ: Καλά κλεισμένος και ίσως μπερδεμένος στην αρχή παίζοντας αριστερά, μόλις πέρασε δεξιά και ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε στροφές και μαζί ανέβηκε και όλη η ομάδα.

ΚΑΣΣΟΣ: Δεύτερο σερί καλό ματς από τον- με διαφορά- πιο μαχητκό παίκτη του ΑΡΗ. Έτρεξε πολύ, πίεσε, έκλεψε μπάλες, και πέτυχε ένα πεντακάθαρο γκολ στο 66΄.

ΧΑΝΤΙ: Μέτριο ντεμπούτο από τον Χαντί που φάνηκε λίγο έξω από τα νερά του και χαμένος τακτικά. Έχει καλά χτυπήματα και προϊόντος του χρόνου θα βοηθήσει με την ποιότητά του.

ΜΠΑΣΤΑΚΟΣ: Πάλεψε, έτρεξε, πίεσε, έδωσε μάχες και έδειξε ορεξάτος. Είχε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να ανοίξει το σκορ και προσωπικό λογαριασμό.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΠΑΣΑΣ: Έπαιξε αρχικά ως δεκάρι και μετά δεξιά στη γραμμή. Βοήθησε κι αυτός στο να ανέβει η πίεση.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Μπηκε στο τελευταίο τέταρτο και βοήθησε στο κράτημα της μπάλας και το πάσινγκ γκέιμ μετά το 1-0.

ΝΙΚΙΤΣ: Επέστρεψε έστω και για λίγο στο τέλος στην ενδεκάδα για να βοηθήσει στο να διατηρηθεί το 1-0. Ήταν περισσότερο λεπτά ψυχολογίας.

Προτεινόμενα Άρθρα