4 στα 4 ο Απόλλων Λάρισας

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Έπεσε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Football League

Καρέ νικών συμπλήρωσε ο Απόλλων Λάρισας ο οποίος μετά την σημερινή του νίκη σκαρφάλωσε στην έκτη θέση της βαθμολογίας όπου και συγκατοικεί με την Σπάρτη. Στα του αγώνα έπειτα από ένα πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα χωρίς κάτι το αξιόλογο, οι Θεσσαλοί ήταν αυτοί που στο 11΄ άνοιξε το σκορ χάρη σε κεφαλιά του Ανδρέου.

 
Από το σημείο εκείνο και μετά οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη πατούσαν καλύτερα στο παιχνίδι από τους Κρητικούς και στο 33΄ έφτασαν κοντά στο 2-0, η προβολή όμως του Μαυριά αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Λαζαρίδη. Αυτό το οποίο η ομάδα της Φιλιππούπολης δεν κατάφερε να πετύχει σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχε στο 40΄ με το σουτ του Μαυριά αποτέλεσμα το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στο γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 50΄ η σέντρα όμως του Ξύδα αποκρούστηκε δύσκολα από τον Παϊτέρη. Από το σημείο εκείνο και μετά τα «δελφίνια» ενέτειναν τις προσπάθειες τους, για να φτάσουν στο γκολ ωστόσο δεν άλλαξε κάτι στο ήδη υπάρχον αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό του αγώνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Κουρτεσιώτης (92’ Δημολιάς), Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Αγρόδημος, Χατζής, Μαυριάς, Τσιλούλης, Κανούλας, Καρακατσάνης (67’ Σουλίδης), Κακάμης (73’ Ιβανίδης).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Ζιούλης, Φουάσης, Παντελάκης, Σάλιακας, Σελινιωτάκης, Γκίνη (77’ Τασιούλης), Αποστολίδης, Ξύδας, Χαλκιαδάκης, Λέο (61’ Νικόλτσης).

Προτεινόμενα Άρθρα