Επιστροφή και… ευκαιρία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Προβάδισμα στον 27χρονο μεσοεπιθετικό για να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Κάσσου

Η απουσία του τραυματία Κάσσου αναγκάζει τον Δημήτρη Σπανό να προχωρήσει σε μία αλλαγή αυτή την εβδομάδα στην ενδεκάδα. 

Ο 48χρονος τεχνικός καλείται να διαχειριστεί το κενό στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ένα κενό το οποίο για την ώρα φαίνεται ότι θα καλύψει ο Γιάννης Πασάς. 

Ο Αγρινιώτης εξτρέμ έχει το προβάδισμα για να πάρει τη θέση του Κάσσου και να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Κάτι που αν επιβεβαιωθεί την ερχόμενη Κυριακή, θα γίνει για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό. 

Την τελευταία φορά που ο Πασάς αγωνίστηκε ως βασικός, ήταν στο 2-0 επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς στις αρχές Γενάρη. Εκτοτε ακολούθησαν δύο αγώνες στους οποίους δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και τα τελευταία τρία ματς στα οποία ήρθε από τον πάγκο. Και στο ένα μάλιστα, εκείνο με τη Βέροια, σκόραρε το νικητήριο γκολ της ομάδας. 

Εφόσον πάρει φανέλα βασικού την Κυριακή, τότε θα έχει την ευκαιρία να δείξει στον προπονητή του ότι μπορεί να τον υπολογίζει ξανά στα βασικά του πλάνα. Και μάλιστα θα το κάνει μετά από καιρό στη φυσική του θέση, δηλαδή εκείνη του πλάγιου επιθετικού και όχι του επιτελικού μέσου στην οποία έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε φέτος.

Προτεινόμενα Άρθρα