Φουριόζος και με τον κόσμο του!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ετοιμοι να ισοφαρίσουν το σερί του 1ου γύρου οι "κιτρινόμαυροι"

Ένα απόγευμα ιδανικό για ποδόσφαιρο και μία άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ένα τέτοιο είναι και το σημερινό, με τον ΑΡΗ να υποδέχεται τα Τρίκαλα στις 17:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ERT WEB) για την 19η αγωνιστική της Football League. 

Σε ένα περίοδο φορμαρίσματος την οποία διανύουν οι “κιτρινόμαυροι”, στόχος τους είναι να δώσουν συνέχεια στο σερί που έχουν “χτίσει” ελπίζοντας ότι αυτό θα το κάνουν με τη συμπαράσταση του κόσμου τους. 

Άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα περιμένουν μία θερμή ατμόσφαιρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, θέλοντας να παρουσιάσουν στον κόσμο μία “γεμάτη” εμφάνιση και μία νίκη με ευρύ σκορ. Μαζί φυσικά με την ουσία που είναι οι τρεις βαθμοί, για να διατηρήσουν τη διαφορά ασφαλείας από ΟΦΗ και Παναχαϊκή.

Μία απουσία, μία αλλαγή…

Ο τραυματισμός του Γιάννη Πασά φέρνει μία διαφοροποίηση στο αρχικό σχήμα που αναμένεται να παρατάξει ο Δημήτρης Σπανός σε σχέση με το Αιγίνιο. Ο Πασχάλης Κάσσος αναμένεται να είναι αυτός που θα καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Πλατέλλα να διατηρείται στο δεξί. Διαμαντόπουλος και Παυλίδης άρπαξαν την ευκαιρία κόντρα στον Αιγινιακό και έτσι θα παραμείνουν στο αρχικό σχήμα, σε ρόλο επιθετικού και επιτελικού μέσου αντίστοιχα.

Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο Μουμίν-Ιντζόγλου δα διατηρηθεί όπως και η τετράδα της άμυνας που έχει σταθεροποιηθεί τις τελευταίες αγωνιστικές. Τζανακάκης και Βαλεριάνος θα καλύψουν τα δύο άκρα. Σόουζα-Δεληζήσης θα είναι οι δύο στόπερ και ο Αναγνωστόπουλος κάτω από τα δοκάρια.

Παιχνίδι… αντίδρασης για τα Τρίκαλα

Η εντός έδρας ήττα από την Παναχαϊκή την περασμένη εβδομάδα και το χρηματικό πρόστιμο απο τη διοίκηση, βάρυνε το κλίμα στις τάξεις των Τρικάλων. Η προετοιμασία των Θεσσαλών μέσα στην εβδομάδα έγινε με… κλειστά στόματα και κόντρα στον ΑΡΗ έχουν το κίνητρο της… αντίδρασης, ψάχνοντας να δώσουν απαντήσεις με την εμφάνιση τους στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Το ευχάριστο για τον Θωμά Γράφα είναι ότι πλην του τιμωρημένου Σαχινίδη δεν μετράει άλλες απουσίες, υπολογίζοντας ξανά στον Βέρτζο που εξέτισε την τιμωρία του και επανέρχεται.

Η αποστολή των Τρικάλων: Αποστολίδης, Γιδόπουλος, Λεάντρο, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Μυρσινιάς, Πάνος, Χιντζίδης, Τσιάρας, Μάκος, Μιλοσάβλιεβ, Ν Λουντούλου, Ανδρεόπουλος, Γιαννιτσάνης, Γροντής, Ζγκούρι, Τσίπρας.

Προτεινόμενα Άρθρα