Χωρίς περιθώρια…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χωρίς Σόουζα οι "κιτρινόμαυροι", που καλούνται να αντιδράσουν μετά την ισοπαλία με τα Τρίκαλα

Κωδικός “ανασύνταξη” για τον ΑΡΗ, ο οποίος τρεις ημέρες μετά την “γκέλα” κόντρα στα Τρίκαλα καλείται να αντιδράσει με αντίπαλο την Καλλιθέα. 

Στο “Ελ Πάσο” σήμερα στις 15:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ΕΡΤ WEB), οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες ώστε να κρατήσουν την απόσταση ασφαλείας από την 2η και την 3η θέση και να μην… μπλέξουν πριν από έναν κύκλο ση,μαντικών αγώνων που έχουν μπροστά τους. 

Ανασύνταξη… εξπρές και σχεδόν ίδια “συνταγή” 

Οι μόλις δύο ημέρες που μεσολάβησαν μεταξύ του αγώνα των Τρικάλων και της Καλλιθέας, δεν επέτρεψαν στον ΑΡΗ να ασχοληθεί περισσότερο απ’ όσο θα ήθελε με την ισοπαλία της περασμένης Κυριακής. Η “γκέλα” πάντως δεν θα φέρει ριζικές διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα, πλην δύο θέσεων. 

Ο Μαραγκός θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Σόουζα στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Δεληζήση, στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στο φετινό πρωτάθλημα. Η δεύτερη αλλαγή αφορά την επίθεση, με τον Ντούνη να ξεκινάει στο αριστερό άκρο αντί του Κάσσου που θα κάτσει στον πάγκο. Από εκεί και πέρα δεν θα αλλάξει κάτι, με την υπόλοιπη ενδεκάδα να απαρτίζεται από τους Αναγνωστόπουλο, Τζανακάκη, Βαλεριάνο, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλα, Παυλίδη και Διαμαντόπουλο.

Παιχνίδι… τελικός για την Καλλιθέα

Η νέα ήττα για την ομάδα του “Ελ Πάσου”, αυτή τη φορά στην έδρα της Παναχαϊκής, την έχει φέρει σε ακόμα πιο δύσκοη θέση όσον αφορά την παραμονή της. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα στην Καλλιθέα να έχουν δώσει στο σημερινό παιχνίδι τον χαρακτήρα του… τελικού, αφού “καίγονται” για τους βαθμούς. 

Οσον αφορά τις επιλογές του Γιώργου Κορακάκη, Σμυρλής, Μάκο και Τσατσόπουλος είναι αμφίβολοι, ο Ταμπάκης αναμένεται να επιστρέψει ενώ δεδομένη είναι η απουσία του τραυματία Μήλιου.

Προτεινόμενα Άρθρα