Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Ερασιτέχνη-τριμελούς επιτροπής

από AllAboutARIS

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της τριμελούς επιτροπής με τον Ερσιτέχνη, όπου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα της ομάδας που χρίζουν επίλυσης.

Βασικοί άξονες της κουβέντας αφορούσαν την στάση που θα τηρηθεί απέναντι στο Νίκο Λάσκαρη, από την στιγμή που αυτός δεν δείχνει καμία απολύτως διάθεση να συνεργαστεί και να διευκολύνει στο να τρέξουν οι εξελίξεις και να υπάρξει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό κομμάτι. Από εκεί και πέρα συζητήθηκε και το θέμα της εκδίκασης στο ΑΣΕΑΔ. Θα γίνουν ενέργειες, προκειμένου οι νομικοί Σπύρος Χριστοφορίδης και Θωμάς Νικολός που θα βρεθούν στην Αθήνα για την εκδίκαση της υπόθεσης, να πάνε με όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια και στοιχεία στα χέρια τους, που θα βοηθήσουν στο να εκπέσει η ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα σε Α΄ βαθμό από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ (2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 3.500 ευρώ πρόστιμο). Επιπλέον, έγινε κουβέντα για το πως θα υπάρξει η απαραίτητη προεργασία για το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ., μιας και οι υπάλληλοι της Κ.Α.Ε. έχουν κάνει επίσχεση εργασίας.

Κατά την διάρκεια της ημέρας (07/03), ο Α.Σ. ΑΡΗΣ -ως νόμιμος εκπρόσωπος του Συλλόγου-, αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση, με την οποία θα γνωστοποιεί ακριβώς σε τι κινήσεις θα προβεί.

Προτεινόμενα Άρθρα