Ευκαιρία να… ξεμπερδεύει!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Έξοδος κομβικής σημασίας για τους “κιτρινόμαυρους” και τον στόχο της ανόδου

Για άλλους είναι ένα ντέρμπι λόγω βαθμολογίας. Για άλλους ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Για τον ΑΡΗ είναι μία ευκαιρία για… ξεμπερδεύει.

Η 22η στροφή του πρωταθλήματος βρίσκει την ομάδα του Δημήτρη Σπανού να δοκιμάζεται στην έδρα της Παναχαϊκής σήμερα στις 15:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ΕΡΤ3) Σε ένα παιχνίδι μισή άνοδος -ίσως και παραπάνω- εφόσον οι “κιτρινόμαυροι” καταφέρουν και φτάσουν στους τρεις βαθμούς.

Σε μία τέτοια περίπτωση οι Θεσσαλονικείς θα δουν τη διαφορά από την 3η θέση να αυξάνεται στους δέκα βαθμούς, κάνοντας ένα πολύ αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της ανόδου

Οι επιστροφές και … φρεσκάρισμα

Αυτή την εβδομάδα ο Δημήτρης Σπανός μέτρησε απουσίες (Χαντί, Μιλούνοβιτς) αλλά κυρίως επιστροφές, βλέποντας τις επιλογές του να αυξάνονται. Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου και Πασάς είναι ξανά στη διάθεση του Αιγιώτη τεχνικού, με τους τρεις πρώτους να επανέρχονται και στο αρχικό σχήμα.

Ο Σπανός πήρε 20 άτομα στην αποστολή που ταξίδεψε χθες στην Πάτρα και τν απαρτίζουν οι: Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπαστακός, Μπούρμπος, Παυλίδης, Πασάς, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Κάσσος, Μαραγκός, Μουμίν, Κανακούδης Ντούνης, Τσουμάνης

Με την πλάτη στον τοίχο η Παναχαϊκή

Κίνητρο υπάρχει και στο “στρατόπεδο” της Παναχαϊκής, αλλά πολύ διαφορετικό από εκείνο του ΑΡΗ. Οι Πατρινοί θέλουν πάση θυσία τη νίκη καθώς βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και σε διαφορετική περίπτωση θα δουν τις θέσεις ανόδου να απομακρύνονται ακόμα περισσότερο.

Το νέο πρόσωπο για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο είναι ο Δημήτρης Γκίνο, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στο τελευταίο παιχνίδι με τον Κισσαμικό.

Η αποστολή της Παναχαϊκής: Βρονταράς, Σούλης, Χαλκιάς, Μπουτζίκος, Πολίμος, Ντάσιος, Μακρυδημήτρης, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Αργυρόπουλος, Γκίνο, Φουρλάνος, Μουστακόπουλος, Πολυχρόνης, Αντωνακόπουλος, Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Βασιλείου, Μωραΐτη

Προτεινόμενα Άρθρα