Σοβαρά και… ελεύθερα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ευκαιρία για σκορ και θέαμα απέναντι σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας

Το πρωτάθλημα της Football League επιστρέφει, με τον ΑΡΗ να έχει μπροστά του έναν τελευταίο κύκλο επτά αγώνων. Αρχής γενομένης από τη σημερινή αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο στις 17:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4). 

Περίπου 1,5 μήνα πριν το φινάλε της σεζόν οι “κιτρινόμαυροι”, πολύ πιο απελευθερωμένοι, καλούνται να κλείσουν με σοβαρότητα μία δύσκολη τετραετία και φυσικά να πετύχουν τη μαθηματική άνοδο τους μαζί με την κατάκτηση της 1ης θέσης. 

Ευκαιρία για γκολ και θέαμα

Στο σημερινό παιχνίδι θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μία καλή εμφάνιση και ενδεχομένως να φτάσουν σε μία ευρεία νίκη, κόντρα σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας.  Σε αυτό το στόχο, “σύμμαχος” είναι οι πολλές επιλογές που έχει ο Δημήτρης Σπανός στη διάθεση του, πλην των γνωστών απουσιών. Δηλαδή του τιμωρημένου Δεληζήση, και των τραυματίων Παυλίδη και Ανάκογλου. 

Η ομάδα ολοκλήρωσε χθες χωρίς απροόπτα την προετοιμασία της και η αποστολή θα γίνει γνωστή λίγο πριν τη σημερινή σέντρα, όπως είθισται στα εντός έδρας παιχνίδια της. 

Ανοικτά και… όπου βγει για τον Παναιγιάλειο

Στο Αίγιο χρειάζονται κάτι σαν… θαύμα ώστε να αποφύγουν τον υποβιβασμό, γνωρίζοντας ότι έργο τους μέχρι το τέλος είναι πολύ δύσκολο και ειδικότερα σήμερα κόντρα στον ΑΡΗ. Η ομάδα του Πελοποννήσου πάντως αναμένεται να παίξει αρκετά ανοικτά και ελεύυερα, χωρίς να έχει να χάσει τίποτα πλέον.

Ο Παναιγιάλειος ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον τιμωρημένο Γκούμα, τον τραυματία Αγιούποφ και τον Σμίλτο

Η αποστολή του Παναιγιάλειου: Αθανασίου, Τσάπαλος, Γραμματίκας, Μηλιώτης, Ρέλλας, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Τζένετ, Τζανουλίνος, Σκαρτσίλας, Ζαφειράκης, Κάναλς, Κόκκορης, Σταματής, Πολιανίδης, Καναβέτας, Χαρίτος, Δοξάκης.

Προτεινόμενα Άρθρα