"Φρεσκάρισμα" σε άμυνα και επίθεση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αρκετά νέα πρόσωπα ετοιμάζει ο Σπανός

Με αισθητά αλλαγμένη ενδεκάδα αναμένεται να παραταχθεί ο ΑΡΗΣ στη σημερινή αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. 

O Δημήτρης Σπανός, όπως τουλάχιστον έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις, αναμένεται να φρεσκάρει την ομάδα του σε άμυνα και επίθεση, με τουλάχιστον τέσσερα νέα πρόσωπα. 

Ξεκινώντας από τα μετόπισθεν, ο Καντιμοίρης επιστρέφει μετά από περίπου δύο μήνες και θα πάρει τη θέση του Αναγνωστόπουλου κάτω από τα δοκάρια. Στην τετράδα της άμυνας, ο Μπούρμπος θα ξεκινήσει στα δεξιά αντί του Τζανακάκη. Ο Μαραγκός θα καλύψει το κενό του τιωρημένου Δεληζήση δίπλα στον Σόουζα ενώ Βαλεριάνος και Κανακούδης “παίζουν” για το αριστερό άκρο. 

Στον άξονα, Μουμίν και Ιντζόγλου θα διατηρηθούν στα χαφ, με τον Πλατέλλα να παραμένει εκτός απροόπτου λίγο πιο μπροστά σε ρόλο επιτελικού μέσου αντί του Χαντί που επίσης δοκιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι Ντούνης και Πασάς θα ξεκινήσουν στα άκρα της επίθεσης, με τον δεύτερο να παίρνει τη θέση του Κάσσου στην ενδεκάδα. Τέλος, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος θα διατηρηθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Προτεινόμενα Άρθρα