"Καλό ως αποτέλεσμα, βήμα-βήμα για την μαθηματική άνοδο"

από Γιώργος Γκάτος

Ο προπονητής του ΑΡΗ μίλησε για την έλλειψη συγκέντρωσης, την επόμενη χρονιά και την ατυχία του Δημήτρη Ανάκογλου

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

“Η επιστροφή μετά το Πάσχα, ξεκίνησε καλά σε αποτέλεσμα αλλά άσχημα σε συγκέντρωση και σοβαρότητα σε μερικές στιγμές του παιχνιδιού. Σφάλαμε και παραλίγο να εγκληματίσουμε κατά του εαυτού μας. Αυτό οφείλουμε να το βελτιώσουμε. Βήμα-βήμα προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Αυτός είναι ο στόχος. Είτε με καλό πόδοσφαιρο έιτε όχι.

Κινδυνέψαμε σήμερα. Πρέπει πάντα να είμαστε συγκεντρωμένοι, ταπεινοί και σίγουροι. Συγχαρητήρια στα παιδιά που γύρισαν ένα εύκολο παιχνίδι που φάνηκε δύσκολο” τόνισε αρχικά.

Για το αν έχουν γίνει συζητήσεις για την νέα χρονιά:

“Εγώ έχω πει ότι ένας προπονητής που δεν έχει φιλοδοξίες, δεν είναι προπονητής. Δεν είναι δικό μου το θέμα να επέμβω αν θα είμαι εδώ την επόμενη χρονιά. Δεν έχω συζητήσει με τον πρόεδρο, όμως είναι νωρίς γιατί μαθηματικά δεν έχει επιτευχθεί ο στόχος. Παρόλα αυτά, είτε μείνω είτε όχι, είναι μεγάλη χαρά και τιμή που πέρασα από τον ΑΡΗ.”

Κλείνοντας, τόνισε: “Θα θέλαμε να αφιερώσουμε την σημερινή νίκη στον Δημήτρη Ανάκογλου. Θα πρέπει να προσπαθήσει και να επανέλθει, γιατί του χρόνου θα είναι ένας πολύ δυνατός ποδοσφαιριστής για τον ΑΡΗ.”

Προτεινόμενα Άρθρα