Αξιοποίησε τους χώρους

από Νίκος Παπαδόπουλος

Παιχνίδι με έλλειψη καθαρού μυαλού σε κάποια σημεία του, ουσία όμως στην τελική προσπάθεια και αξιοποίηση των χώρων που έδωσε ο Παναιγιάλειος

ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ: Δεν φέρει ευθύνη στα δύο γκολ που πέτυχε η ομάδα και όσες φορές τα σουτ του Παναιγιάλειου κατέληξαν εστία, ήταν συνεπής. Εντυπωσιακή η επέμβαση του στο φάουλ του Κόκκορη στο 76′.

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Από τη δική του σέντρα προήλθε το γκολ του Διαμαντόπουλου στο 50ο λεπτό. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα από την πλευρά του, με καλά ανεβάσματα και αρκετό τρέξιμο.

ΣΟΟΥΖΑ: Από την κόντρα της μπάλας στην πλάτη του στρώθηκε η μπάλα στον Σταματή για το 1-1, κάτι για το οποίο βέβαια δεν φέρει ευθύνη. Δεν ήταν αρνητικός αλλά έχει κάνει πολύ καλύτερες εμφανίσεις, ενώ ήταν φανερή η έλλειψη χημείας με τον Μαραγκό.

ΜΑΡΑΓΚΟΣ: Δεν έκανε το μεγάλο ατομικό λάθος με την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα. Στις περιπτώσεις πάντως που ο Παναιγιάλειος πάτησε περιοχή, φάνηκε σε κάποιες η έλλειψη χημείας με τον Σόουζα.

ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ: Οχι από τα καλύτερα του παιχνίδια επιθετικά, αμυντικά όμως δεν έκανε το μεγάλο λάθος έχοντας από την πλευρά του τον δραστήριο Κόκκορη.

ΜΟΥΜΙΝ: Ούτε κρύο ούτε ζέστη για τον 30χρονο μέσο που ήταν σχετικά σταθερός με εξαίρεση κάποια επιπόλαια λάθη.

ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ: Πολύ τρέξιμο από τον μέσο του ΑΡΗ, μαζί με κάποια λάθη που έκανε. Δεν βοήθησε επιθετικά ενώ αμυντικά κάποιες φορές είχε θέμα με τις επιστροφές του.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Αρκετή διάθεση από τον αρχηγό του ΑΡΗ αλλά μακριά από τις καλές εμφανίσεις που μας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα.

ΠΑΣΑΣ: Είχε διάθεση, έβγαλε μία-δύο σέντρες αλλά το παιχνίδι δεν του βγήκε όπως θα ήθελε, παίρνοντας αρκετές μπαλιές σε δεύτερο χρόνο.

ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ: Ο ρόλος του επιτελικού μέσου φάνηκε για ακόμη μία φορά ότι δεν του ταιριάζει. Ηταν αυτός πάντως που με δική του ενέργεια σκόραρε σε ένα… άδειο επιθετικά πρώτο μέρος για τον ΑΡΗ. Πολύ πιο δραστήριος και απειλητικός στην επανάληψη, όταν μετατοπίστηκε στα άκρα.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Στο πρώτο μέρος δεν φάνηκε κυρίως λόγω του ότι δεν ¨τροφοδοτήθηκε”. Πολύ καλά τα τελειώματα του στις δύο ασίστ… πάρε-βάλε από Τζανακάκη-Μπαργκάν στο δεύτερο μέρος.

ΑΛΛΑΓΕΣ:

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Ήρθε… φρέσκος από τον πάγκο και έβαλε τη “σφραγίδα” του στο επιθετικό ξέσπασμα της ομάδας, με το γκολ που πέτυχε και την ασίστ στο γκολ του Διαμαντόπουλου. 

ΝΙΚΙΤΣ: Δεν πρόλαβε να δείξει πολλά πράγματα ο Βόσνιος στο 20λεπτο που αγωνίστηκε, πέραν ενός σουτ προς το τέλος του αγώνα. 

ΚΑΝΑΚΟΥΔΗΣ: Στα δέκα περίπου λεπτά που αγωνίστηκε, πέραν της διάθεσης που έβγαλε πέτυχε και ένα πανέμορφο γκολ στο 89′, δείχνοντας και τις επιθετικές του αρετές.

Προτεινόμενα Άρθρα