Φιλικό ρυθμού και δοκιμών

από Γιώργος Γκάτος

Νοκ-άουτ ο Γιάννης Αθηναίου, ενώ αμφίβολος είναι ο Μιχάλης Τσαϊρέλης εξαιτίας των στομαχικών διαταραχών που τον ανάγκασαν να μην συμμετέχει στην χθεσινή προπόνηση

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου θα αντιμετωπίσει τον Φάρο (21/4 17:00) εν μέσω διακοπής του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League.

Αγωνιστικά, ο Γιάννης Αθηναίου παραμένει στα “πιτ” και συνεχίζει τις θεραπείες ώστε να ξεπεράσει τη θλάση στη γάμπα. Από την χθεσινή προπόνηση, έλειψε και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ο οποίος αισθάνθηκε στομαχικές διαταραχές, όμως αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Έλληνας τεχνικός, θέλει να κρατήσει τους παίκτες του σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ την ίδια στιγμή θέλει να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Όπως ενημέρωσε χθες η ΚΑΕ ΑΡΗΣ: “Ο ΑΡΗΣ θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο τo Σάββατο 5 Μαΐου στις 17:00, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Την Τετάρτη 9 Μαΐου στις 18:00 θα φιλοξενήσει το Ρέθυμνο, για την 25η αγωνιστική και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Κολοσσό την Κυριακή 13 Μαΐου στις 17:00, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.”

Προτεινόμενα Άρθρα