Χωρίς καθαρό μυαλό…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χωρίς νεύρο και καθαρή σκέψη η ομάδα, που δεν κατάφερε να γίνει απειλητική για ένα ολόκληρο 90λεπτο.

ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ: Αντέδρασε σωστά όποτε τα σουτ του Απόλλωνα πήγαιναν στην εστία, με την επέμβαση του 63′ στο σουτ του Γεωργιάδη να ξεχωρίζει.

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Πολύ λιγότερα λάθη σε σχέση με άλλους, φάνηκε όμως σε κάποιες στιγμές να μην έχει καθαρό μυαλό. Ανασταλτικά είχε καλές επεμβάσεις τις περισσότερες φορές και από τη δικό του πόδι προήλθε η ωραία σέντρα για τον Ντούνη που… χάλασε άθελα του ο Πασάς.

ΣΟΟΥΖΑ: Σταθερός ο Πορτογάλος ο οποίος είχε καλή απόδοση και σίγουρα σε αυτό βοήθησε η επιστροφή του Δεληζήση στην ενδεκάδα

ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ: Σχεδόν απροσπέλαστος ο 30χρονος στόπερ μαζί με τον Σόουζα. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα ενώ ξεχωρίζει το σπριντ στο 88′ προλαβαίνοντας τον Κυβελίδη που έβγαινε απέναντι από τον Καντιμοίρη.

ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ: Ο Απόλλων στο πρώτο μέρος… φόρτωσε τη δική του πλευρά κι έτσι είχε αρκετή δουλειά αμυντικά στην οποία ανταποκρίθηκε καλά. Είχε κάποια επιπόλαια λάθη και λάθος επιλογές στην προώθηση της μπάλας με μακρινές πάσες. Επιθετικά δεν φάνηκε πολύ λόγω των Γεωργιάδη και Καλί που ανέβαιναν ψηλά.

ΜΟΥΜΙΝ: Ακόμη ένα παιχνίδι με επιπόλαια λάθη και όχι την καλύτερη δυνατή απόδοση από τον 30χρονο μέσο. Ο τρόπος που έπαιζε η ομάδα στο πρώτο μέρος δεν τον βοήθησε.

ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ: Οπως και ο Μουμίν, έτσι και αυτός χρεώνεται το γεγονός ότι ο Απόλλων έκανε παιχνίδι και από τον άξονα. Δεν ήταν στην καλύτερη του μέρα, χωρίς πάντως να κάνει κάποιο μεγάλο λάθος.

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Στο 63′ έκανε ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι για τον Πλατέλλα, άσχετα με την κακή κεφαλιά του δεύτερου. Γυρνούσε και βοηθούσε στην άμυνα, αλλά επιθετικά λίγα πράγματα όπως όλοι.

ΚΑΣΣΟΣ: Ξεκίνησε στα πλάγια και στη συνέχεια μετατοπίστηκε στην κορυφή της επίθεσης από τον Σπανό. Δεν προσέφερε όμως πολλά και αντικαταστάθηκε από τον Διαμαντόπουλο.

ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ: Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο ο 29χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε ως επιτελικός μέσος. Παρασύρθηκε από την κακή ημέρα που είχε ο ΑΡΗΣ επιθετικά και έδειξε δραστήριος πάλι όταν μετατοπίστηκε στα άκρα και πήρε πρωτοβουλίες.

ΠΑΣΑΣ: Ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης αντί του Διαμαντόπουλου, κυνηγώντας στο πρώτο μέρος… σκοτωμένες μπαλιές. Έτρεξε πολύ, έδειξε ορεξάτος και βελτιωμένος σε σχέση με άλλα ματς. Από τους… διασωθέντες του αγώνα.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε στο 64′ και με εξαίρεση ένα αδύναμο σουτ μαζί με τις μονομαχίες που έδωσε, δεν προσέφερε κάτι περισσότερο.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Μπήκε στο 80′ αντί του Μουμίν. Δεν πρόλαβε να αγωνιστεί πολύ και δεν μπορεί να κριθεί.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Μπήκε στο 85′ αντί του Μπαργκάν και αν δεν… έμπαινε ο Πασάς στην πορεία της σέντρας του Τζανακάκη στο 90′ ήταν έτοιμος να σκοράρει από κοντά. Δεν μπορεί να κριθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα