Ένα παιχνίδι, τρεις αφορμές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Νέτο και οι άλλοι δύο λόγοι για τους οποίους ο κόσμος οφείλει να δώσει δυναμικό "παρών" αύριο στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Ένα ματς το οποίο είναι βαθμολογικά αδιάφορο και δεν επηρεάζει τη φετινή σεζόν που φτάνει στο τέλος της. Και ο λόγος φυσικά για το αυριανό με τον Πανσερραϊκό. Υπάρχουν όμως και κίνητρα ή καλύτερα αφορμές. 

Υπό άλλες προϋποθέσεις, αύριο θα μιλούσαμε για μία αγγαρεία. Πρόκειται όμως για το τελευταίο φετινό παιχνίδι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και την ευκαιρία για τον κόσμο να χειροκροτήσει για τελευταία φορά μία ομάδα που μέσα από πολλές δυσκολίες έφερε την άνοδο. 

Παράλληλα μία δυναμική παρουσία του κόσμου αύριο, ίσως αποτελέσει και την καλύτερη ευκαιρία για να σταλεί το μήνυμα της επιστροφής του ΑΡΗ. Ένα γεμάτο γήπεδο να θυμίσει σε όλους το μέγεθος το οποίο επιστρέφει και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από μία ατμόσφαιρα όπως εκείνες των προηγούμενων ετών.

Η τριτή αφορμή αλλά… πρώτη και καλύτερη βάσει της σημασίας, ακούει φυσικά στο όνομα του Ντάρσι Νέτο. Μία από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες στη σύγχρονη ιστορία του ΑΡΗ. Ένας παίκτης-σύμβολο που αποχαιρετάει τα γπηέδα και ο κόσμος οφείλει να είναι εκεί για να τον αποθεώσει μία τελευταία φορά.

Προτεινόμενα Άρθρα