Ποκετίνο: "Χαρούμενος στην Τότεναμ, καμία ρήτρα για Ρεάλ"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Αργεντινός τεχνικός προβάλλει τις τελευταίες ώρες ως ο Νο1 στόχος των Μαδριλένων μετά την παραίτηση-βόμβα του Ζινεντίν Ζιντάν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το προηγούμενο διάστημα μάλιστα υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ποκετίνο να έχει βάλει και σχετική ρήτρα στο νέο πενταετές συμβόλαιο που υπέγραψε με την Τότεναμ, το οποίο θα του επέτρεπε να φύγει για τη Ρεάλ.

Ο 46χρονος τεχνικός ωστόσο έσπευσε να βάλει τέλος στη φημολογία που υπάρχει, στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου του στη Βαρκελώνη.

“Είμαι πολύ χαρούμενος στην Τότεναμ. Θα ήταν ασέβεια για τον Ντάνιελ (σ.σ. Λεβί, ιδιοκτήτης της Τότεναμ) να πιέσω για μία τέτοια κίνηση. Μόλις ανανέωσα με την Τότεναμ και είμαι χαρούμενος”, ανέφερε σε σχετική ερώτηση για τη Ρεάλ ο Ποκετίνο.

“Ζω στο παρόν, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από αυτό. Μου αρέσουν όσα συμβαίνουν κι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Ο Χόρχε Γκρίφα μου είπε κάποτε ότι πρέπει να αφήσω το ποδόσφαιρο να με οδηγήσει, δεν πρέπει να θέλω να αλλάξω το πεπρωμένο μου”, πρόσθεσε.

Ενώ ερωτώμενος για το αν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του για τη Ρεάλ, ξεκαθάρισε πως: “Όχι, δεν υπάρχει”.

Προτεινόμενα Άρθρα