"Ευχής έργον είναι να μείνουν τα παιδιά μας στην πρώτη ομάδα"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της Κ19 του ΑΡΗ

Ο Πασχάλης Μελισσάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του AllAboutARIS ON AIR και τον LIbero 107,4 FM

Αναλυτικά ανέφερε:

Για την Κ19:

“Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία. Σε λίγο θα ξεκινήσουμε και την προπόνητη μας. Βρισκόμαστε ήδη στο γήπεδο.

Ευχής έργον είναι να μείνουν τα παιδιά μας στην πρώτη ομάδα. Εϊναι σημαντικό βήμα. Ανοίγει ο κύκλος της εξέλιξης των παιδιών. Είμαστε χαρούμενοι να βλέπουμε το κομμάτι αυτό να λειτουργεί. Μιλάμε για 2 αξιολογους ποδοσφαιριστές. Αν προσεχθούν και εξελιχθούν θα μιλάμε για 2 μονάδες ικανές  στο να μείνουν στο ρόστερ του ΑΡΗ ως τα δικά μας παιδιά. Και οι 2 είναι το 2001 γεννηθείς.  Ο Μπαγκαγιάννης είναι παίκτης με καλό δεξί και καλό αριστερό πόδι. Ο Μπακούτσης αγωνίζεται από αμυντικό χαφ, κεντρικός μέσος αλλά και επιθετικό χαφ. Ικανός και αυτός και με τα δύο πόδια. Από φέτος τους είχα αφομειώσει με την Κ19, το επόμενο βήμα που γίνεται είναι παράλληλο με αυτό που γίνεται και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και χαίρομαι που γίνεται και στην δική μας ομάδα.

Με το που είχε έρθει ο κύριος Ερέρα μας είπε πως θα ασχοληθεί με τα νέα παιδιά. Χαρά μας είναι αυτό, να πάρουμε μία κατεύθυνση από έναν τέτοιο έμπειρο προπονητή, με παραστάσεις και γνώσεις. Θέλουμε να υπάρχει συνέχεια σε όλο αυτό. Είναι πολύ θετικό και θέλουμε να διατηρηθεί και τα επόμενα χρόνια. Εχουμε την διάθεση να περάσουν στην πρώτη ομάδα ποιοτικοί νεαροί ποδοσφαιριστές. Η ενιαία φιλοσοφία έχει χτιστεί τα τελευταία χρόνια στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Υπάρχει ανοιχτό περιβάλλον με τον κύριο Ερέρα, συζητούμε μαζί για την ομάδα και τα παιδιά μας και συνδυάζουμε τις γνώσεις μας.”

Για την πρώτη ομάδα:

“Δεν είναι αρμοδιότητα μου να μιλήσω για την πρώτη ομάδα. Σε κάποιους μπορεί να ακουστεί θετικό ή αρνητικό όμως δεν είναι η ειδικότητα μου. Γίνονται έργα πάντως, υπάρχει θετική αύρα, ευχόμαστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαστε χαρούμενοι που ανεβαίνουμε στην πρώτη κατηγορία και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. “

Προτεινόμενα Άρθρα