Πρώτο δείγμα θετικό, από τον Σιώπη

από AllAboutARIS

Ο Μανώλης Σιώπης, έκανε το ανεπίσημο ντεμπούντο του εχθές με την φανέλα του ΑΡΗ κι έδειξε ότι βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας.

Ο διεθνής μέσος, ήταν ένα από τα πρόσωπα του χθεσινού φιλικού με τον Αγροτικό Αστέρα, καθώς ο Πάκο Ερέρα τον χρησιμοποίησε σε όλη την διάρκεια του ματς, για να τσεκάρει το επίπεδο ετοιμότητας, στο οποίο βρίσκεται.

Από πλευράς φυσικής κατάστασης, ο Σιώπης φάνηκε να είναι πολύ καλά. Με πολλά τρεξίματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, κάλυψε χώρους και παρείχε την απαραίτητη υποστήριξη στους συμπαίκτες του, όταν η ομάδα βρισκόταν σε θέση άμυνας.

Από εκεί και πέρα, ο 24χρονος μέσος πήρε αρκετές φορές την μπάλα στα πόδια του και ανέλαβε να την προωθήσει, είτε στους πλάγιους χαφ (Κολάσο, Μαρτίνες), είτε στον Θωμά Ναζλίδη που κινούνταν στον άξονα. 

Γενικότερα η εικόνα που έδειξε ο Σιώπης στο πρώτο του ματς με την φανέλα του ΑΡΗ ήταν θετική και αναμένεται να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα, όταν “δεθεί” ακόμη περισσότερο με τους συμπαίκτες του και αφομοιώσει ακόμη καλύτερα την φιλοσοφία του Πάκο Ερέρα.

Προτεινόμενα Άρθρα