Ομάδα που αντέχει το… ξύλο

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ σε όσα ματς έχει δώσει μέχρι στιγμής στην σεζόν, είχε την υπεροχή, αναγκάζοντας τους αντιπάλους του να παίξουν σκληρά και μερικές φορές και αντιαθλητικά, προκειμένου να τον περιορίσουν.

Η ομάδα του Πάκο Ερέρα, έχει προσανατολισμό στο παιχνίδι της και δεν σπαταλάει επιθέσεις με βαθιές μπαλιές, που είναι εύκολη λεία για τις αντίπαλες άμυνες. Με υπομονή και πλάνο στο παιχνίδι του, ο ΑΡΗΣ προσπαθεί να δομήσει σωστά τις επιθέσεις του και να γίνει απειλητικός.

Αυτή η τακτική αντιμετωπίζεται από τους αντιπάλους με σκληρό και μερικές φορές, μάλιστα, αντιαθλητικό παιχνίδι. Κάτι τέτοιο, αποτυπώνεται και στα κερδισμένα φάουλ των “κιτρίνων”, που έχουν κερδίσει, μέχρι στιγμής, 111. Ο ΑΡΗΣ, είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην συγκεκριμένη κατηγορία, μαζί με τον Ατρόμητο και μόνο ο Παναιτωλικός, βρίσκεται μπροστά (με 127).

Από τα κερδισμένα φάουλ, το όφελος του ΑΡΗ είναι τέσσερα γκολ. Τα δύο πέναλτι που κέρδισε ο Ματέο Γκαρσία με Λεβαδειακό και Αστέρα Τρίπολης και μετέτρεψε σε γκολ ο Γιουνές, το γκολ που σημείωσε ο Αργεντίνος κόντρα στον Λεβαδειακό, το οποίο προήλθε από απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μενέντεθ, που σταμάτησε στο δοκάρι και το γκολ του Ντιγκινί στην Λαμία, που επετεύχθη από εκτέλεση φάουλ του Ματίγια.

Προτεινόμενα Άρθρα