"Δεν υπάρχει λόγος για πανικό"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η Τσέλσι ηττήθηκε από την Τότεναμ με 3-1 σε ένα κακό βράδυ για τους "μπλε", με τον Εντέν Αζάρ να στέλνει το δικό του μήνυμα για την επόμενη ημέρα, σημειώνοντας πως δεν συντρέχουν λόγοι… πανικού

Η Τότεναμ πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στο τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου και σκαρφάλωσε την τρίτη θέση της Premier League καθώς ξεπέρασε την Τσέλσι. Η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι καλείται να αφήσει πίσω της το αποτέλεσμα, στρέφοντας πλέον την προσοχή τους στους επερχόμενους αγώνες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το Europa League.

Στις δηλώσεις του, ο Εντέν Αζάρ εμφανίστηκε καθησυχαστικός, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν θα πρέπει να πανικοβληθούν δεδομένου πως η ομάδα έχει δείξει την ποιότητά της και πως το πρωτάθλημα έχει ακόμη αρκετό δρόμο.

«Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθούμε. Έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο. Δεν ήταν απλώς η μέρα μας. Έχουμε δείξει από την αρχή της σεζόν ότι είμαστε μια καλή ομάδα, έχουμε ποιοτικούς παίκτες. Δεν συντρέχουν λόγοι για πανικό, απλά πρέπει να ξεχάσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Προτεινόμενα Άρθρα