Έμερι: "Η Λίβερπουλ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα αήττητη"

από AllAboutARIS

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε με θαυμασμό για την εξέλιξη της Λίβερπουλ την τελευταία τριετία και δήλωσε ότι μπορεί να μιμηθεί την Άρσεναλ των "invincibles", δηλαδή να κατακτήσει το πρωτάθλημα αήττητη.

Mε κολακευτικά λόγια μίλησε για τη Λίβερπουλ ο προπονητής της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν η Λίβερπουλ μπορεί να μιμηθεί το κατόρθωμα της Άρσεναλ των “invincibles”, δηλαδή της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα αήττητη το 2004, απάντησε καταφατικά: “αυτήν την στιγμή το κάνουν και μπορούν να τα καταφέρουν”. Υπενθυμίζεται ότι αυτήν τη στιγμή η Λίβερπουλ μετρά στο πρωτάθλημα 16 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 19 παιχνίδια.

Παράλληλα, μίλησε με θαυμασμό για την εξέλιξη της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ: “παίξαμε πριν από τρία χρόνια με τη Λίβερπουλ στον τελικό του Europa League με τη Σεβίλλη και η πρόοδος που έχουν πετύχει από τότε είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για εμάς. Η πρόοδος της Λίβερπουλ είναι ξεκάθαρη. Πρέπει να είμαστε πολύ απαιτητικοί από τους ευατούς μας, προκειμένου να βαδίσουμε γρήγορα προς την ίδια κατεύθυνση. Χρειαζόμαστε χρόνο και υπομονή.”

Προτεινόμενα Άρθρα