"Ασεβής προς τους αντιπάλους ο Πογκμπά" (vid)

από AllAboutARIS

Ο Ζαν Κλοντ Μακελελέ κατηγόρησε τον Πολ Πογκμπά, για τον τρόπο με τον οποίο πανηγυρίζει, καθώς θεωρεί ότι δείχνει ασέβεια προς τους αντιπάλους του.

Μπορεί ο Πολ Πογκμπά τον τελευταίο καιρό να έχει… απογειωθεί με τις φανταστικές εμφανίσεις του, όμως ο Ζαν Κλοντ Μακελελέ με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό θέλησε να προσγειώσει λίγο τον συμπατριώτη του και να του διδάξει… σεβασμό. Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος παίκτης της Τσέλσι και της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν προπονητής της Έουπεν τα έβαλε με τους χορευτικούς πανηγυρισμούς του Πογκμπά λέγοντας ότι είναι ασεβείς προς τους αντιπάλους του.

Συγκεκριμένα είπε: «είναι εκνευριστικό. Στέκομαι ενάντια στον Πογκμπά. Εάν ήμουν συμπαίκτης του, θα του έλεγα “άκου, καν’ το αυτό στα αποδυτήρια. Όχι τώρα. Είναι εκνευριστικό. Κερδίζεις 4-0 και χορεύεις μπροστά στον αντίπαλό σου”». Ο Μακελελέ παράλληλα παραδέχτηκε, ότι ο ίδιος τσαντιζόταν όταν του το έκαναν αυτό. «Κάποιες φορές πρέπει να εξηγήσεις στον παίκτη, ότι πρέπει να σέβεται λίγο τον αντίπαλο» κατέληξε.

 
 

Προτεινόμενα Άρθρα