Άνετη πρόκριση για την Γιουνάιτεντ (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στην Ρέντινγκ (ομάδα της Τσάμπιονσιπ) και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” κέρδισαν πέναλτι στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης όταν  ο Ρίτσαρντς ανέτρεψε τον Μάτα μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής με τη χρήση του VAR υπέδειξε την παράβαση, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να είναι εύστοχος από τα 11 βήματα.

Παρά το γκολ που δέχτηκε η Ρέντινγκ είχε ευκαιρίες και προσπάθησε να ισοφαρίσει όμως έπεσε πάνω στον πολύ καλό Ρομέρο, που σε τρεις περιπτώσεις σταμάτησε τους Χάριοτ και Λόαντερ κρατώντας το “0” για τους γηπεδούχους. 

Αφού οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να κάνουν το 1-1 ο Λουκάκου στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, μετά από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Σάντσες πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σε κενό τέρμα δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έκαναν αλλαγές και είχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν για να πετύχουν κάποιο τέρμα, όμως το σκορ δεν άλλαξε και έτσι ο Σόλσκιερ πανηγύρισε την 5η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στον πάγκο των “Κόκκινων Διαβόλων”.

Προτεινόμενα Άρθρα